Mai­Kupon

Egy kreatív hétvégi program az V. kerületben: Mandalakő workshop, pontfestő workshop dot art technikával. Mindent a mandalákról kicsit másképp... 1 főnek 14.990 Ft helyett 12.990 Ft. A workshopok szombatonként folyamatosan indulnak.

Egy kreatív hétvégi program, ahol

minden a pontfestésről, a mandalákról szól majd de egy kicsit másképpen, mint máshol. Itt nem csak technikákat tanulhatsz saját mandaláid elkészítéséhez.

Az általam tartott  workshopokon nem csak pontfestéses technikát lehet elsajátítani, hanem filozófus, buddhista tanítóként bepillantást nyújtok a mandalák szimbólumának világába. Segítve ezzel önmagunk harmonizálását, önismeretünk fejlesztését.

 Stúdiónk egy speciálisan kialakított tér, ahol teljes mértékben magadra és az alkotásra koncentrálhatsz, mi minden mást biztosítunk (alapanyagok, eszközök, festékek, jó kedv, mély beszélgetések, frissítők)

Mennyi ideig tart egy workshop, hogyan néz ki?

A hétvégi program formájában megvalósuló mandala készítő workshopon rendszerint szombat és vasárnap délelőtt 10-kor és 15-kor kezdjük, és a workshop 4 órás időtartamú. Ez az idő mindenkinek elég szokott lenni ahhoz, hogy elkészítse saját mandaláját. Persze ha hamarabb végzel vagy szükséged van még kis időre teljesen rugalmasak vagyunk.

Az elkészült alkotást haza vihető, kitűnő ajándék vagy a lakás dísze válhat belőle.

Mit vigyek magammal?

Minden eszközt biztosítunk. Célszerű „játszós” hozni magaddal, amit nem sajnálsz ha esetleg festékes lesz.

Hány fős a workshop?

A kreatív workshopokat egyszerre kevés résztvevőnek hirdetjük meg, hogy mindenkire a megfelelő időt szánhassuk. Ez általában 4-10 főt jelent egy alkalommal.

Helyszín: Budapest, V. kerület, Arany János utca 29.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után jelentkezz be a neked megfelelő hétvégére a 30/399-5836 telefonszámon és diktáld be a kuponkódod. A kupont a workshopra is vidd magaddal.

Helyszín: Budapest, V. kerület, Arany János utca 29.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kreatív Studió
Cég
Obsitos &greengo kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapet, Arany János utca 29.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére