Mai­Kupon

Kategóriák

Egy pár többször használatos mellbimbó takaró, a kényelmes és szabad viseletért 1.590 Ft-ért az EzRemek webshop kínálatából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tavasz és melegebb időszakok közeledtével mindenki búcsút int a mindent takaró kabátoknak. A mellbimbó takaró egy egyszerű, gyors, praktikus és kényelmes viseletet biztosít bármilyen ruha alá. Elegánsan és magabiztosan érezhetjük magunkat minden időben és időszakban.


Vannak olyan felsők és ruhák, amik alá - akárhogy ügyeskedünk is - nem tudunk melltartót felvenni. Ha a pánt vagy a melltartó széle kilóg, az sokat ront az összképen. Válaszd az Ezremek.hu ajánlatát és legyen mindig kifogástalan a megjelenésed, még a legextrémebb kivágású ruhákban is!

 

A szilikonos mellbimbó takaró egyszerű, gyors, praktikus és kényelmes viselet bármilyen ruha alá. Nem kell pántokkal szerencsétlenkedned, vagy attól félned, hogy kilóg valahol a ruhából, esetleg átlátszik. A virág formájú és testszínű mellbimbó takaróval minden helyzetben - még hűvösebb időben is - elegánsnak és magabiztosnak érezheted magad. Használat után csak egyszerűen öblítsd le langyos, szappanos vízzel és hagyd megszáradni, majd újra használhatod.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Esetleges kérdéseivel kérjük, hogy forduljon a szolgáltatóhoz! Kérdéseit, észrevételeit e-mailben teheti fel az info@ezremek.hu címen.

 

Megrendelés menete: 

Az ezremek.hu weboldalán, a kuponnal vásárolok menüpont alatt (http://www.ezremek.hu/kuponnal-vasarolok/) megnyomjuk a vásárlás gombot, majd a regisztrációnál a megjegyzés rovatban megadjuk a kuponkódot. Ezek után automatikusan fogunk kapni üzenetet a további tudnivalókról, illetve hogy hova kell utalnunk a postaköltséget.
Szállítás 2 héten belül, országosan 695 Ft-ért, ami az Ezremek Shopnak fizetendő előre utalással.

Személyes átvételre nincs lehetőség!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
EzRemek webshop
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére