Mai­Kupon

Kategóriák

Egy ragyogó ajándék Anyák Napjára! Hétköznapi szépség a rohanó világban! Shamballa női karórák választható színekben 5.990 forint helyett 2.990 forintért az Áralatt webáruház kínálatából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az exkluzív és minőségi Shamballa óra nemcsak egy divatos kiegészítő! Maga a megtestesült szépség, titokzatosság és elegancia! A Shamballa ékszer egyesíti a természetet az ősi hagyományokkal. A Shamballa darabok testre szabhatóak, így képesek megtestesíteni az egyedi érzelmek lényegét, ugyanakkor emlékeztet minket arra, hogy van egy Egység mindannyiunk számára. Több hírességek hord Shamballa ékszereket, Beyonce, Heidi Klum, Demi Moore, Michael Jordan vagy Gwyneth Paltrow is ezen hírességek sorába tartozik.


Lepje meg édesanyját, szeretteit vagy akár önmagát ezzel a fantasztikus ajándékkal! Ragyogjon ki a tömegből az új Swarovski kristályokkal díszített Shamballa karkötős ékszerórával! Ajánlatunkban, most egy gyönyörű, Shamballa-karkötős, kerek számlapú, kristályokkal gazdagon díszített női karórát ajánlunk vásárlóinknak. Az óra szíja tulajdonképpen egy Shamballa karkötő, 6 ragyogó, 10 mm-es kristálygömbbel, és két 8 mm-es hematitból készült gyönggyel. Az órák választható színekben kaphatóak, melyek az alábbi link megtekinthetőek: http://aralatt.hu/index.php?page=webshop&cid=53


Az óra technikai adatai:

  • Típus: Női óra 
  • Kijelző: Analóg 
  • Súly: 45g 
  • Tok: Rozsdamentes acél 
  • Kijelző: Üveg 
  • Kijelző átmérője: 17 mm.


Miben más ez az ékszer, mint a többi?


  • A buddhisták hite szerint létezett egy hely, ahol az ég és a föld találkozott, mely a földi paradicsom volt, maga a tökéletesség, a béke, a szeretet, a gyógyulás és a nyugalom helye. A neve Shamballa volt. A helyet csak beavatott emberek érhették el. A Shamballa ékszerek ezt a csodálatos spirituális energiát közvetítik. Lepd meg magad, vagy szeretteid ezzel a gyönyörű és egyedi ékszerrel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az Áralatt webáruház elérhetősége: 06/70-408-3053. H-P 9-16 óráig. 
E-mail:
info@aralatt.hu

 

Kuponkódját az alábbi felületen tudja regisztrálni az Áralatt webáruház honlapján, előzetes regisztrációt és aktivációs link jóváhagyását követően: http://www.aralatt.hu/index.php?page=kk_list


A termékek szállítását biztosítja: MPL futár. Szállítási díjak: Futárral előre utalással a szolgálatóval egyeztetett számlaszámra 990Ft. Futárral utánvéttel 1.290Ft. A kiszállítási díjak országos szinten és darabszámtól függetlenül értendőek. 


Szállítási határidő: A megrendeléstől számított 3-5 napon belül.


Megjegyzések: A vásárolt termék változtatható és visszaküldhető, ezeknek a költségeit az ügyfél fizeti.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Áralatt webáruház
Cég
LRTM BT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
7400 Kposvár, Toponár ut 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére