Mai­Kupon

Egy remek komédia, YASMINA REZA - MŰVÉSZET Pajer Róbert rendezésében, Szakács Tibor, Gáspár Tibor, Magyar Attila főszereplésével hihetetlen áron 1850Ft helyett most csak 900Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!CSAK BANKKÁRTYÁS FIZETÉS LEHETSÉGES!/Az idő rövidsége miatt/

November 12-én 19 órai kezdettel a Budaörsi Játékszín bemutatja  Yasmina Reza Művészet című komédiáját.

Yasmina Reza 1959-ben született Párizsban; édesanyja magyar, édesapja orosz-iráni származású, párizsi egyetemi tanulmányai után színészettel is foglalkozott. Íróként 1987-ben debütált; színpadi alkotásait több mint húsz nyelvre fordították le. Bámulatos színházi érzékkel és finom lélekrajzzal megírt komédiája, a "MŰVÉSZET", amely az utóbbi évek legnagyobb nemzetközi színházi sikere lett, 1994-es keletkezése és hatalmas párizsi sikere óta vagy ötven helyen mutatták be Európaszerte.Ki, vagy mi határozza meg, mi a művészet – vagy leginkább: a Művészet? A közízlés dönti el, hogy mit szeressünk? Jelentheti-e egy festmény megvásárlása egy barátság végét? Egyáltalán: ki vesz „kétszáz rongyért egy fehér festményt haránt irányú fehér pászmákkal”? Nos, az illetőt Serge-nek hívják, bőrgyógyász, és a kortárs művészet nagy barátja. Neheztel is Marcra, aki értetlenül áll a festmény előtt – így aztán ő nem a kortárs művészet nagy barátja. Kettejük között pedig a kissé neurotikus Yvan próbál közvetíteni. Abszurdnak tűnik, pedig ha jobban belegondolunk…


Fordította: Bognár Róbert
Szereplők:
MARC, MÉRNÖK - SZAKÁCS TIBOR
SERGE, BŐRGYÓGYÁSZ - GÁSPÁR TIBOR
YVAN, ÜGYNÖK - MAGYAR ATTILA

Díszlet: Pajer Róbert ötlete alapján: Sokorai Attila
Jelmez: Muladi Klára
Rendezőasszisztens: Juhász Gabriella
Rendező: PAJER RÓBERT

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag az november 12-i 19:00 órás előadásra szól.

A kuponok beválthatóak az előadás helyén : Budaörsi Játékszín - 2040 Budaörs, Szabadság út 26. - jegypénztárban az előadás kezdete előtt egy órával.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budaörsi Latinovits Színház
Cég
Budaörsi Latinovizs színház
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Szabadság út 26.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére