Mai­Kupon

🚌 Egynapos adventi kirándulás december 18-án Szentendrére és Gödöllőre. A kirándulás 1 főnek 12.990 Ft helyett 7.790 Ft, most fizetendő 1.170 Ft.

Adventi kirándulás Szentendrére, Gödöllőre - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:1170 FtTeljes ár:7 790 Ft40% kedvezmény
2022. december 5.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Első állomásunk Szentendre, igazi ékszerdoboz a Dunakanyar kapujában, mely elsősorban művészeti galériáiról, és szerb emlékeiről ismert. Ma elsősorban az ünnepekkel összefüggő látnivalókat keressük fel. A magyar cukrászat két nagy alakja, Szamos Mátyás és Szabó Károly műhelye, munkássága fogott össze Szentendrén a közösen működtetett üzlet megvalósításával. Az emeleten egy marcipán múzeum várja a látogatókat, ahol marcipánból készült mesefigurákat, tortákat, és hírességeket tekinthetünk meg. Míg az alsó szinten vásárlásra van lehetőség. A Marcipán Múzeum mellett a Szamos cukrászda is várja a Szentendrére látogatókat, ahol kávékülönlegességeket, teákat, sós ropogtatnivalókat, süteményeket, tortákat és pralinékat is kóstolhatunk. A Hubay Házban berendezett Karácsony Múzeum és Üzlet, Szentendre egyik legérdekesebb, legelbűvölőbb látnivalója.Hazaindulás után útba ejtjük Sisi királyné kedvenc magyar kastélyát, a gödöllői Grassalkovich kastélyt. Magyarország egyik legnagyobb és legimpozánsabb barokk kastélya. 28 terem mutatja be a kastély teljes történetét az építtető Grassalkovich családtól a királyi nyári rezidencián, egészen át napjainkig. Külön terem emlékezik meg a magyarok szeretett királynéjáról Sissiről. A királyi időszakot 14 terem idézi meg: a források alapján hűen helyreállított királyi lakosztályok és a díszterem. A kastéllyal szemben található az un. Karácsony ház, ami egy különleges hangulatú vásár, Ünnepet csalogató mesevilág, ahol igazi karácsonyi hangulat várja a látogatókat.

Belépő: kb. 3.000,- Ft/fő.

Várható visszaérkezés Budapestre 19 óra körül.

A részvételi díj tartalmazza:

- autóbuszos utazást,
- magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- szervezés díját.

Egyéb költségek:

Belépő: kb. 3.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. december 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2022. december 18.

Most fizetendő 1.170 Ft, a fennmaradó 6.620 Ft-ot a kirándulást szervező Utazási Iroda-ban kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 8.45 órától a Népliget, Planetárium mellett nök utcával szembe, Planetárium mellett)

Indulás: 9.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére