Mai­Kupon

Kategóriák

Egynapos buszos kirándulás a Mohácsi busójárásra 2016. február 6-án, vagy 7-én, 9.990 Ft helyett 5.990 Ft. Most fizetendő 750 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás program:

1. nap: reggel 06:30-kor indulunk Budapestről. Találkozó 06.15-kor Budapesten, a Hősök terén, a Műcsarnok mögötti buszparkolóban. Várhatóan kora délelőtt 10 óra körül érkezünk Mohácsra, ahol elvegyülhetnek a farsangi forgatagban. A mohácsi busójárás 2009-től szerepel az UNESCO szellemi örökség reprezentatív listáján. 2012 óta a mohácsi busójárás hungarikumnak számít Farsangkor a busók a hagyományoknak megfelelően öltöznek fel. Fűzfából faragott maszkot viselnek, jellegzetes ruházatuk a bocskor, a csizma, a fehér vászongatya, a bundájával kifordított birkabőr derékban kötéllel vagy lánccal összekötve, amelyre egy, vagy több kolomp van felaggatva, valamint a vállon viselt tarisznya. A legnagyobb mulatság farsangvasárnap van. A mai busójárás a régi népszokás központjában, a Kóló téren kezdődik. A beöltözött busók, jankelék, maskarák itt gyülekeznek, itt találkoznak a Dunán csónakokkal átkelt busók az ágyús, az ördögkerekes, a szekeres, a kürtös, a teknős és más busó csoportokkal. A régi elöltöltős busóágyú dörejére a különböző csoportok a főutcán át bevonulnak a város főterére, ahol szabad farsangolás kezdődik. Ezt követően a Duna-parton és a környező utcákban iszonyú zajt keltve ünneplik a farsangot. Szürkületkor visszatérnek a főtérre és a meggyújtott óriási máglya körül táncolnak, dévajkodnak az emberekkel. Ezzel ér véget a Farsangvasárnap. A mohácsiak azonban kedden is farsangolnak, amikor is az újabb főtéri máglyára helyezett, telet jelképező koporsó elégetésével és körültáncolásával búcsúznak a hideg évszaktól, s köszöntik a tavasz eljövetelét.

Visszaindulás Budapestre várhatóan késő délután 18 óra körül. Érkezés Budapestre forgalomtól függően 21-22 óra körül.Utazás: autóbusszal. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Korhatár: minden korosztálynak ajánljuk.

Öltözet: érdemes rétegesen öltözködni, illetve ajánlott az esőkabát. Jó idő esetén természetesen a feleslegesnek vélt dolgok a buszban hagyhatóak.

Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Mohácson lehetőség van meleg és hideg ételek, italok vételére, elfogyasztásra.

Az út minden korosztály számára ajánlott és az aktuális időjárástól függetlenül indul. 

Kutyát nem lehet hozni, a buszra nem engedik fel.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. november 27-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Indulási időpont: 2016. február 06. és február 07. (a szabad helyek függvényében)

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 5.240 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Irodánál kell rendezni.

Az akciós ár csak a kupon megvásárlásával érvényes.

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: ertekesites@budavartours.hu (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám), vagy a 06/1-355-4299, 1-356-5656 telefonszámon. 

További felszállási lehetőségek:
Érd, Budai út Mol kút. 
Dunaújváros, autópálya, Mol kút 
Szekszárd, autópálya, Mol Kút 
Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 1 héttel adjuk meg) Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! 

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft/fő. 
Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.000 Ft/fő.
A felszállás helye, az utasok neve visszaigazolás után maximum indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500,-Ft/fős díj ellenében.
Útlemondás biztosítás: 1% 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére