Mai­Kupon

🚌 Egynapos buszos kirándulás fürdőzéssel, borkóstolással Magyarország egyik leghíresebb fürdővárosába, Hévízre. Az utazás 1 főnek 8.990 Ft helyett 5.790 Ft, most fizetendő 870 Ft.

Egynapos buszos kirándulás Hévízre - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:8 990 FtElőlegben fizetendő:870 FtTeljes ár:5 790 Ft36% kedvezmény
2021. október 24.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

 

Fürdeni a Hévízi tóban különleges, varázslatos élmény, amit egyetlen medencés fürdőzés sem tud felülmúlni! A tó türkiz színe, a tavat ölelő erdő és a napsugarak tükröződése a vízfelszínről már önmagában is a természetes egészség élményét nyújtják. Frissítő és gyógyító hatása mellett a hévízi tó természeti ritkaság is egyben, hiszen ez a biológiailag is aktív tó a világ legnagyobb fürdésre is alkalmas gyógytava. Vize folyamatosan cserélődik, mozgásban van. Türkiz színű termálvizében legismertebb növény a tavirózsa.Az utazás programja:

Elutazás reggel 7.00 órakor a Népligetből, az egész Európában gyógyvízéről híres Hévízi tófürdőhöz. A 4,4 hektáros nagyságú, 38 méter forrásmélységű tavat kén-, rádium-, és ásványanyag tartalmú forrás táplálja, mely bőséges vízhozamának köszönhetően a víz 72 órán belül teljesen kicserélődik. A hévízi tó vize egyenlő mértékben gazdag oldott és gáznemű anyagokban, egyesítve a szénsavas, a kénes, a kálcium, magnézium, hidrogén-karbonátos gyógyvizek kedvező tulajdonságait. A tófürdőben 4 órát fogunk eltölteni, melynek vízhőmérséklete 22°C alá télen sem süllyed. Belépő ára (4 órás): 4.300,-Ft/fő (6 év alatti gyermekek részére a belépés díjmentes) Wellness kiegészítő jegy (az érvényes Tófürdő belépőjegyhez) + 2.300,- Ft/fő

Fürdőzés után ellátogatunk az egregyi pincesorhoz, ahol betekintést nyerhetünk a helyi gasztronómiába. Az egregyi szőlőhegy szépsége, a borozósor vendégbarát pincéi és a bor éppolyan fontos eleme Hévíz kínálatának, mint a Tófürdő. Lehetőségünk nyílik a leghíresebb balatoni borvidékek pincészeteinek és borainak bemutatása sommelier vezetésével. A borkóstolókra minimum 15 fős jelentkezés szükséges, foglaláskor kérem, jelezzék. Borkóstoló ára: 3.000,-Ft/fő (2020-as ár), mely tartalmaz borválogatást 5 féle borból + borkorcsolya: sajt, dió, alma, kifli karika.

Egyéb fizetendő díjak:

- Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

- Belépő, Borkóstoló ára


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. november 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja:  2021. november 6.

Most fizetendő 870 Ft, a fennmaradó 4.920 Ft-ot az utazást szervező Neoline Utazási irodának kell fizetni.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Találkozás: 6:30 órától a Népliget Hell Miksa sétány (Elnök utcával szembe)

Indulás: 7.00 órakor

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére