Mai­Kupon

Kategóriák

Egynapos buszos kirándulás húsvéthétfőn Hollókőre és a sziráki Teleki-Degenfeld Kastélyhoz 7.400 Ft helyett 5.400 Ft-ért. Most fizetendő 550 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egynapos utazás programja:

Az eredeti formájában megőrzött, az UNESCO világörökségének részét képező, mesebeli szépségű Hollókő Ófalu megelevenedik Húsvétkor. A bájos, kontyolt  tetős palóc házakkal szegélyezett utcák az élő hagyomány és az életöröm ünnepének adnak színteret. A helybéliek magukra öltik gyönyörű népviseletüket. E napon lesz az elmaradhatatlan vedres locsolkodás, ahol a helyiek szoknyája nem maradhat szárazon. Zene, nóta, tánc a legjavából. A „ Felszállott a Páva” idei győzteseinek, a Haraszti Ikreknek műsorát is láthatjuk. A „Pávából” ismer Iglice együttes, a Nógrád néptáncegyüttes, a Góbé zenekar, a Kerekes Band fellépése teszi gazdaggá a nap programját. A kézművesek portékái között megtalálható lesz a művészien díszített hímes tojás. A legendás palóc vendéglátás ízei várnak ránk; a füstölt sonka, palócleves, juhtúrós sztrapacska csábít majd déli megpihenésre. A felújított Hollókő Várában és körülötte a középkor hangulata éled újra bemutatókkal, fegyver- és viseletpróbával, korabeli ételekkel.

A falusi vígasságot követően a főúri élet pompájába pillanthatunk be Szirákon a Teleki-Degenfeld Kastély közösségi tereinek meglátogatásával. Egyedülálló a díszterem girsaille technikával való látszat architekturát adó XVIII. századi kifestése. Felidézzük a befolyásos Teleki család történetét:a kastély szülötte a tragikus sorsú gróf Teleki László, a szabadságharc francia nagykövete, a család híres hölgy tagja Teleki Blanka grófnő, a nemzeti szellemű magyar nőnevelés kezdeményezője. Végül kávézhatunk, bort kóstolhatunk a kastélypince éttermében.

A késő délután fényeinél szép felvételeket készíthetünk egyik legszebb vidéki barokk kastélyunkról.A részvételi díj tartalmazza:

- a szervezés díját,

- az autóbuszos utazást,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.

Külön fizetendő belépődíj:

- Palóc fogadás egységesen: 1.000 Ft

- Húsvéti fesztivál belépő: felnőtt: 3.000 Ft, diák és nyugdíjas: 2.000 Ft, gyermek 10 év alatt ingyenes

- Sziráki Teleki-Degenfeld Kastély: egységesen 500 Ft, gyermek 14 év alatt ingyenes

A belépődíjak a buszon az idegenvezetőnek fizetendőek, időközben változhatnak.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja:  2016. március 28. (hétfő)

Most fizetendő 550 Ft. a fennmaradó 4.850 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni. Az utazásra március 11-ig jelentkezni kell.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Külön fizetendő belépődíj:

- Palóc fogadás egységesen: 1.000 Ft

- Húsvéti fesztivál belépő: felnőtt: 3.000 Ft, diák és nyugdíjas: 2.000 Ft, gyermek 10 év alatt ingyenes

- Sziráki Teleki-Degenfeld Kastély: egységesen 500 Ft, gyermek 14 év alatt ingyenes

A belépődíjak a buszon az idegenvezetőnek fizetendőek, időközben változhatnak.

Indulás: 7:00 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)

7:15 Blaha Lujza tér (Corvin Aruház parkoló)

Érkezés haza: 20:00 körül

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. Kérjük jelezze, amennyiben biztosítást is szeretne kötni. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.
A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) 


 A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére