Mai­Kupon

Egynapos buszos kirándulás Veszprémbe állatkert látogatással 2021. június 26-án. Az utazás 1 főnek 9.990 Ft helyett 7.290 Ft. Most fizetendő 1.090 Ft.

Buszos kirándulás Veszprémbe állatkert látogatással - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:9 990 FtElőlegben fizetendő:1090 FtTeljes ár:7 290 Ft27% kedvezmény
2021. június 17.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az öt dombra épült megyeszékhely ősi királyi és vallási központ, Székesfehérvár és Esztergom mellett. Az államalapítás körüli évtizedekben már „fejedelmi (illetve királyi) szállás és tartózkodási hely” volt. Első királynénk itt hímezte a koronázási palástot, és a későbbiekben a mindenkori veszprémi püspök koronázta a magyar királynét. Az Árpád-ház uralkodása alatt alapították Veszprém első templomait, melyeket a kora keresztény egyház szentjeiről neveztek el. Írók, költők, szobrászok, neves építészek lakóhelye volt. E kedves várossal ismerkedünk a nap során.A város legjelentősebb nevezetessége a vár. Területén ma értékes műemlék épületek sorakoznak. Ezek közé tartozik a Pósa-ház is, melyet 1739-ben egykor a zirci ciszterciek építettek, ma megújítva egy bank otthona. A Hősök kapuján belépve érkezünk az óvárosba, ahol a patinás épületek egész sorával találkozunk. Elsőként az egyik legismertebb építmény, a Tűztorony tűnik fel. A séta során megismerkedünk többek közt a Simoga házzal, mely szép kapuzatával hívja fel a figyelmet. A Piarista gimnázium épületében közgazdasági szakközépiskola működik.

A Vár egyházi épületei közül kiemelkedő jelentőségű a Dubniczay- ház, amely ma a Vár Galéria állandó kiállításának ad otthont.

Legjelentősebb épülete az Érseki palota, melynek helyén a hajdani gótikus királyi palota, majd a püspöki rezidencia állott. Mellette a magyar Árpádkori építészet híres alkotása, a 13. században épült Gizella-kápolna látható. Közelében a város leghíresebb épülete a Szent Mihály székesegyház vonja magára a figyelmet és a középkori Szent György kápolna, melyet oly sokszor emlegetnek a középkori krónikák. Falai között tett szüzességi fogadalmat Szent Imre herceg. A Várfalakon kívül megismerkedünk az egykori Megyeháza, a Petőfi Színház épületével is. Végül a nemrég kialakított sétányon végighaladva közelítjük meg az európai hírű Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkot, ahol hatalmas területen, gyönyörű természeti közegben lehet az állatkert lakóit megnézni, és a különböző attrakciók, mint a Dínó Park, vagy az Afrika szavanna játszótér nyújtotta lehetőségeket élvezni.

Egyéb fizetendő:

Fix ülőhely: 1.000,- Ft/fő

Belépők kb. 5.000,- Ft

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. június 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2021. június 26.

Most fizetendő 1.090 Ft, a fennmaradó 6.200 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 6.30 órától a Blaha Lujza téren 

Indulás: 7.00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére