Mai­Kupon

🚌 Egynapos buszos utazás Párkányba a Simon-Júda vásárba, városnézéssel Esztergomban 1 főnek kedvezményesen 7.490 Ft-ért! Most fizetendő: 950 Ft!

Buszos utazás Párkányba a Simon-Júda vásárba, városnézéssel Esztergomban - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:7 990 FtElőlegben fizetendő:950 FtTeljes ár:7 490 Ft6% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Buszos utazás Esztergomba és Párkányra, a Simon-Júda vásárra! A Mária Valéria hídon átkelve egy klasszikus vásári forgatagba csöppenünk Párkány városában! Kézműves termékek, gasztronómiai különlegességek és izgalmas programok várják a látogatókat! A vásározást megelőzi egy kis városnézés Esztergomban!Program:

Indulás reggel 8:00-kor Budapestről Budapest 14. kerület,– Olof Palme sétány (Városligeti csónakázó és Műjégpálya) Folyamatos buszos utazás Esztergomba, ahová a délelőtti órákban érkezünk meg. Látogatást teszünk a Bazilikában, a Bakócz-kápolnában, a várhegy középkori emlékeinél és a jezsuita templomban. Némi szabadidő után folytatjuk utunkat a Mária Valéria hídon át Párkányba.

Párkány főutcáján rendezik meg a Simon-Júda napi vásárt! Vásári forgatag, ameddig a szem ellát: standok különféle portékákkal; ruhaneműk, kézműves termékek, mézeskalács... Természetesen, hogy ne maradjunk éhesek, a vásárból nem hiányozhatnak azok a standok sem, ahonnan jobbnál-jobb illatok áradnak felénk (sült kolbász, sült krumpli, kürtős kalács, bográcsban készült ételek), amelyek mellé finom italokat fogyaszthatunk.

A vásárban egy kis pódium is fel van állítva, ahol egész nap programokkal szórakoztatják az ide érkező helyi lakosokat és turistákat. A párkányi Simon-Júda vásár mindig is nagy tömegeket vonzott a maga tarkaságával, látványosságával, hangulatával, érdemes legalább egyszer meglátogatni!

Visszaindulás a késő délutáni órákban, hazaérkezés Budapestre az esti órákban. 

A csomag tartalma:

 • autóbuszos utazás
 • magyar nyelvű idegenvezetés / csoportkíséretet
 • szervezést

Az ár nem tartalmazza:

 • Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (kötelezően fizetendő foglaláskor)
 • BBP biztosítás: 600 Ft/fő (70 éves korig)
 • BBP biztosítás: 1.200 Ft/fő (70 év felett) 
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt értesítést kapnak e-mailben.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor! 

További fontos tudnivalók: 

 • A vidéki fel- és leszállási helyek mindig a menetirány szerinti oldalon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora, stb.)
 • Névmódosítás, felszállásihely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, illetve hátizsákot, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt.
 • Fix ülőhely: 3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek, mindenképp egymás mellett ülnek.
 • 20.000 Ft/fő alatti részvételi díj esetén a részvételi díj egy összegben fizetendő jelentkezéskor!
 • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó, ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb.). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az autóbuszon elektromos roller valamint kerékpár szállítása biztonsági okokból tilos!
 • Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről gondoskodni. Ennek hiányában meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

UTASBIZTOSÍTÁS: Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az utazáson való részvétel feltétele az érvényes utasbiztosítás megléte. Amennyiben irodánknál kötötte, egyéb teendője ezzel kapcsolatban nincs. Ellenkező esetben viszont felszállás előtt idegenvezetőnknek/csoportkísérőnknek szükséges bemutatni az utazás időtartamára szóló, non-stop asszisztenciával rendelkező utasbiztosítási kötvényt. (Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást). 

Kérjük indulás előtt ellenőrizzék mobiltelefonjuk működését, rooming szolgáltatásukat a mobil szolgáltatójuknál! Amennyiben a programban változás lesz, sms-ben értesítjük önöket. Ha a telefon ki van kapcsolva, vagy nem működik a rooming szolgáltatás, nem tudjuk Önöket elérni, felelősséget nem vállalunk, az utazási irodát kártérítési felelősség nem terheli!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Egynapos buszos utazás Párkányba a Simon-Júda vásárba, városnézéssel Esztergomban 1 főnek kedvezményesen

Most fizetendő: 950 Ft, a fennmaradó 6.540 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Időpont: 2023 Október 14.-e szombat

Foglalás az adutours@t-online.hu e-mail címen neved, kuponkódod, telefonszámod, lakcímed, a választott időpont és a kívánt felszállási hely megadásával. Több kupon vásárlása esetén minden utas nevére és kuponkódjára szükség van a foglalás véglegesítéséhez. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő (Irodában fizetendő).  A belépőkről a leírásban tájékozódhatsz. 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Az utazáshoz érvényes úti okmány (személyi igazolvány, vagy útlevél) szükséges. Ezt indulás előtt a csoportkísérő ellenőrzi. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Más kedvezménnyel nem összevonható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére