Mai­Kupon

🚌 Egynapos utazás júniusban az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdőjébe, Bükfürdőre. 1 főnek 10.990 Ft helyett 8.990 Ft, most fizetendő 1.350 Ft.

Buszos utazás 1 főnek Bükfürdőre - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:10 990 FtElőlegben fizetendő:1350 FtTeljes ár:8 990 Ft18% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bükfürdőn található gyógyvíz alkáli-hidrogénkarbonátos, ezen belül magas a kalcium a magnézium és a fluortartalma. Egy termálvízből akkor lehet gyógyvíz, ha valamilyen betegségnél igazolják a gyógyhatását. A büki víz esetében ezt a reumás mozgásszervi betegségeknél, meszesedéseknél, kopásoknál, csontritkulásnál, ortopédiai műtétek utókezelésénél vizsgálták és igazolódott is az előnyös hatása. A fürdőt 4 termálkútból látják el vízzel. Ezek közül az 1-es kútnak, vagy szebb nevén Szent Kelemen forrásnak a legmagasabb az ásványi anyag tartalma. Egészen pontosan 15000 mg/l, ami nem csak hazai, hanem európai viszonylatban is ritkaságnak számít, hiszen sok gyógyvíznél az érték csak 1-2000 mg/l.Az utazás programja:

Elutazás reggel 6:30 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, Európa egyik legismertebb, és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdőjébe. A 14 hektáron fekvő fürdő igazi fürdőkomplexum, 34 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat.

A bükfürdői termálvizek, amelyek mindegyike gyógyvíz minősítéssel rendelkezik, 4 kúton keresztül törnek a felszínre. Az egyedi összetételű – alkáli-hidrogénkarbonátos, magas kalcium-, magnézium- és fluortartalmú – gyógyvíz nemzetközi összehasonlításban is rendkívül magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, így egyedülállóan kedvező hatást fejt ki a szervezetre. A gyógyvizes medencék 32-38 °C-os, a strand- és sportolásra alkalmas medencék 26-28 °C-os vízzel vannak feltöltve, a legkisebbeket pedig speciálisan számukra kialakított, biztonságos gyermekmedencék várják. A fürdő télen-nyáron ideális helyszínt nyújt feltöltődésre.

A fürdő nemcsak a gyógyulni vágyók, de a wellness kedvelői számára is rendelkezésre áll egy ingyenes csúszdaparkkal és egy egész évben nyitva tartó fedett wellness élményfürdővel. A medencék és a csúszdák nyitva tartása az időjárás függvényében változik!

Csoportos belépőjegy ára (min. 20 fő együttes belépése esetén):
4.700,-Ft (Teljes ár: 5.200,- Ft)
Kiegészítő szauna jegy ára: 2.400,-Ft
Diák belépőjegy ára: 3.200,-Ft
Gyermek belépőjegy árak: 6-14 év között: 2.500,-Ft
A belépőjegyek napi egyszeri belépésre jogosítanak.
A medencék és a csúszdák nyitva tartása az időjárás függvényében változik!

Visszaindulás Budapestre 18 órakor, várható visszaérkezés 21-22 óra körül.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. június 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2022 június 4.

Most fizetendő 1.350 Ft, a fennmaradó 7.640 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 6:00 órától a Népliget, Planetárium mellett

Indulás: 6.30 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, . Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére