Mai­Kupon

Kategóriák

Ékszerdoboz a Bükk hegységben, a Barlangfürdő ősparkjában! Wellness napok a Miskolc-tapolcai Hotel Kitty***-ben, ami a világhírű Barlangfürdő bejáratától pár lépésre található. A kupon 5% kedvezményre jogosít az éves árakból!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Miskolc-Tapolca a természeti szépségekben bővelkedő Hejő patak völgyében, a Bükk hegység keleti részében helyezkedik el. A település sajátosságait az itt feltörő gyógyforrások adják. Ezek nemcsak a növényzetet határozzák meg, hanem egy jellegzetes, páradús levegőt is kialakítottak. Miskolc-Tapolca Ősparkjában sétálva élvezhetik ezt a különleges atmoszférát. A városrész fő attrakciójától (Barlangfürdő) alig pár lépésre helyezkedik el a Hotel Kitty.A Hotel Kitty, Miskolc-Tapolca ősparkjában, a világhírű és egyedülálló Barlangfürdő bejáratától alig néhány lépésre található. Ennek köszönhetően, vendégeink, akár köntösben és papucsban is átsétálhatnak a fürdőbe. Fontosnak tartottuk, hogy az épület illeszkedjen a szép környezethez, ezért klasszikus, barátságos építészeti kialakítást alkalmaztunk a legmodernebb technológiai háttérrel. Az így kialakított szállodaépületünk időtálló, barátságos és főként otthonos formáját, számos elismerés nyugtázza nap, mint nap. Alapvető szempont volt, a természetes anyagok megjelenítése, mind a belső mind a külső kialakításában. Így döntöttünk többek között a természetes JURA kőből készült külső burkolat mellett, amely megjelenik a recepción, étteremben illetve a konferencia teremben is.
A két bástyaszerű torony teszi romantikussá, kastélyszerűvé az épület összhatását, ezekben kaptak helyet azok a lak-osztályok, melyek várhatóan legmagasabb igényű vendégeinknek is megfelel majd. Nagy hangsúlyt fektettünk a szobák berendezésére. Reggel, az ablakon kinézve, kis szerencsével mókusokat láthatunk, az épületet körülvevő fákon. Semmihez nem hasonlítható az érzés, ahogy egy nyári hajnalon madárcsicsergés és a hotel mögötti patak kellemes hangja mellett ébredhetnek. Húsz szoba és öt lakosztály áll a vendégeink rendelkezésre.
Az akciós kupon tartalma:5% kedvezmény az éves aktuális árakból!
- szállás 
- svédasztalos reggeli
- wellness részleg használata amelyben infra szauna, finn szauna és jakuzzi áll   Vendégeink rendelkezésére a nyitva tartás ideje alatt
-fürdőköpeny és szauna lepedő használat
- 10% kedvezmény a Barlangfürdő jegyárából
- ingyen Wifi
- ingyen parkolás

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2015. április 8-ig,, beváltható 2015. december 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Az akciós kupon 2015. december 30-ig felhasználható 

Az akciós kupon megvásárlása után a szállodával időpontot kell egyeztetni a+36/46-508-042 telefonszámon vagy az info@hotelkitty.hu e-mail címen.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Hotel Kitty
Cég
Hotel Kitty Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
3519 Miskolc-Tapolca, info@hotelkitty.hu
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére