Mai­Kupon

Éld át a vakítóan fehér fogak élményét a WhiteLight fogfehérítő szett segítségével! Akár 30 perc alatt fehérebb lehet a fogsorod, most egyszerűen és hatékonyan a saját otthonodban. Országos ingyenes kiszállítással 3999 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fehér és ápolt fogak a saját otthonában? Igen! Egy forradalmian új fogfehérítő technikának köszönhetően 1-2 hét alatt érhetsz el olyan eredményeket, melynek köszönhetően újra bátran mosolyoghatsz a világra és közben nem kell fogorvoshoz fordulnod  hanem egyszerűen otthon elvégezheted a fogfehérítést. Használd ki a lehetőséget, hogy az otthonod kényelmében lehessen hófehér a mosolyod újra!Egy olyan professzionális UV fogfehérítés vált elérhetővé mindenki számára, -amerikai tudósok által kifejlesztett – mellyel kíméletes módszer segítségével fogsorod akár 30 perc alatt sokkal fehérebb lehet!

 

Hogyan működik? Az eljárás során egy – a fogsorhoz tökéletesen illeszkedő – műanyag sínt egyenletesen be kell vonni a szettben található fehérítő zselével, majd azt a szájba helyezni. A zselé hatóanyagát a szintén a szetthez tartozó – kék színű fényt kibocsátó – lámpa fénye aktiválja. A kezelés során a zselé hatóanyaga reakcióba lép a fogsorra lerakódott – elszíneződést okozó – anyagokkal és azokat kíméletesen, a fogíny és a fogzománc károsítása nélkül leoldja.

 

A szett tartalma: 

  • 1 db Light Transmitter készülék (Ionizáló lámpa, gyors fogfehérítésre)
  • 2 tubus különböző színű fogfehérítő zselé azonos összetevőkkel (Nátrium-hidroxid gél, tartalom: 20 g)
  • 1 pár műanyag fogsín
  • 2 db gombelem (hosszú élettartamú cserélhető lítium elemek)

 

A csomagban található mennyiség 1 hónapig elegendő, használni heti 2 alkalommal szükséges. Rendszeres használat esetén a fehéredés várható mértéke akár 6-8 árnyalat is lehet!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/2201191.

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között.

 

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére