Mai­Kupon

Kategóriák

Elég a fázós ujjakból! Kapacitív kesztyű okostelefonokhoz és táblagépekhez most kedvező áron 3 000 Ft helyett, csak 990 Ft-ért! Karácsonyi ajándéknak is kiváló!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Elég a fázós ujjakból! A kapacitív kesztyűnek hála a téli mínuszokkor sem kell levennünk a kesztyűnket, hogy használjuk az okostelefonunkat, táblagépünket akár a sípályán is!Rendelhető színek: fekete, zöld, pink piros, lila,kék
A kesztyű 3 ujja kapacitiv tehát bármelyiket tudja használni szabadon!

Tegyük fel, hogy pár hónapja feszítünk büszkén a legújabb okostelefonunkkal, már éppen begyakoroltuk a legbonyolultabb kétujjas és háromujjas kombókat, amikor beköszönt a tél, és meglepődve tapasztaljuk, hogy a hidegben már egy hívás felvétele is problémát okoz. Akik annak idején jók voltak fizikából, rögtön rávágják, hogy ennek az az oka, hogy az ujjunkkal ellentétben a hagyományos pamut vagy szövet kesztyűnk nem vezeti a statikus elektromosságot, így a kapacitív kijelzővel rendelkező érintőképernyős készülékek nem érzékelik
az érintést. Mi viszont kesztyűs kézzel bánunk a problémával – a kapacitív kesztyűnek hála, fázós ujjak nélkül mobilozhatunk!
A kapacitív érintőképernyők úgy működnek, hogy amikor ujjaddal megérinted őket, zavart okozol az érintőpanel elektromos mezejében.
Ezért csak csupasz kézzel tudod használni, mint ezt biztos tapasztaltad, ha ilyen készüléked van.
A Kapacitív kesztyű kicselezi ezt a nehézséget, ugyanis a ruhadarab hüvelyk-, mutató- és középső ujjainak végén bevonat található.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 20-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Személyes átvétel az átadó helyen, ezzel kapcsolatosan kérem érdeklődjön a szolgáltatónál! Nem üzlet csak átadó hely! Minden esetben elküldjük a visszaigazolást amikor már át lehet venni a csomagot! Köszönjük!

Szállítás: a Maikupon nem kéri el a szállítási költséget, ezt a szolgáltatónak kell kifizetni. Akár több termék is belefér a szállítási költségbe! Nézze meg, hogy milyen akciók vannak fent a Köszegishop.hu jóvoltából a Maikuponon.

Csak a szállítás költségét kell erre a bankszámlaszámra utalni: (előtte érdeklődjön a szolgáltatónál, főleg ha több terméket vásárol), a közlemény rovatba kérjük írja be a kuponkódot és a nevet: 10918001-00000069-67230001

G4S futárszolgálat - Szállítási költség: 900 Ft.
A kupont kérem a vásárlástól számított 8 napon belül váltsa be a szolgáltatónál!

Rendelését leadhatja:
Weboldalon: http://koszegishop.hu
Email címen keresztül: koszegishop@gmail.com
Telefonon: +36-70/531-5181

Nyitva tartás: H-P 8:00 - 16:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kőszegishop
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére