Mai­Kupon

Elektromos cigaretta akció!! Segítség a leszokáshoz: 1db elektromos cigaretta, 1 db töltő, 1 db USB kábel, 10 db normál patron: 4 900 Ft helyett csak 1 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szokj le könnyen, itt az Elektromos Cigaretta!

Már mindent kipróbáltál, hogy leszokj a cigarettáról, mégsem jártál sikerrel? Próbáld ki az elektromos cigarettát, így továbbra is pöfékelhetsz, mégis megszabadulsz a dohányzás káros melléktermékeitől!

A Basic elektromos cigaretta egy valóban cigaretta formájú és kinézetű patronos készülék.

 

Erős dohányos vagy? Ezen most itt a megfelelő kupon, mely segít ezen változtatni!A szett tartalma:

  • 1 db elektromos cigaretta,
  • 1 db töltő, 
  • 1 db USB kábel, 
  • 10 db normál patron.

Információk az elektromos cigarettáról:

Az elektromos cigaretta olyan dohányzást helyettesítő készülék, mely képes helyettesíteni a hagyományos dohányzást annak káros mellékhatásai nélkül.

A hagyományos, dohány alapú termékek a nikotinon kívül, számos egészségre káros anyagot (kátrány, szénmonoxid, rákkeltő anyagok) juttatnak a szervezetbe.

Az elektromos cigaretták az új fejlesztésű, korszerű ú.n. e-liquidekkel (utántöltő folyadékokkal) a nikotinon kívül ezeket a káros melléktermékeket nem juttatják a szervezetbe, mivel ezeket nem tartalmazzák. Amennyiben Ön szeretne egészségesebben "dohányozni", akkor az elektromos cigaretta kitűnően képes helyettesíteni a hagyományos cigarettát.

Az elektromos cigaretta a leszokásban is kiváló segédeszköz, ebben az esetben javasolt egyre kisebb nikotin tartalmú e-liquiddel tölteni a cartomizert (integrált patront). Az utolsó előtti fázisban célszerű nikotinmentes e-liquidet alkalmazni, majd végül (ha már a megszokott mozdulatsor iránti szükséglet is megszűnt)  letenni az elektromos cigarettát.


Valósághűen imitálja a dohányzás megszokott mozdulatait a dohányfüsthöz hasonló párát hoz létre. Egész napra bőségesen biztosítja a használatot, nem kell napközben töltögetni.


Erős dohányosok számára javasolt 2 db szett megvásárlása, így ameddig az egyik akkumulátort használja, addig a másik tölthető.


Ha nem az üzletben váltod be a kupont a postai díj, azaz a szállítási költség : 420 Ft.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: +36 30 3705030

vagy: Postai úton kiszállítják:  A termékek tartalmazzák az utánvétes házhoz szállítás költségét!

Bővebben: http://www.eu-smoke.com/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bölöni István
Cég
Z-10 KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Zichy Jenő utca 10
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére