Mai­Kupon

Élje át a tökéletes hallás élményét a Spion klasszikus hallásjavító készülék segítségével, most ingyenes országos házhoz szállítással 4999 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A teljes élethez a jó hallás szinte elengedhetetlen feltétel, hiszen a környezetünkből eredő zajok segítenek minket a megfelelő tájékozódásban. A tökéletes hallás nemcsak a napi rutinokban és teendők elvégzésében van segítségünkre, hanem a munkánk vagy közlekedésünk során is sok információt szolgáltat felénk, és javítja az életminőségünket. Viszont a tökéletlen hallás számtalan veszélyt rejthet magában, mely veszélyforrásokat el lehet kerülni hallásjavító készülék segítségével!

 


Természetesnek vesszük, hogy hallásunkra hagyatkozzunk de amikor valaki azzal szembesül, hogy ez az érzékszerve tompább lett és nem hall már olyan tökéletesen akkor a mindennapi életünkre is zavaróan hat ez a tényező. Szeretne tökéletesen hallani? Akkor tegyen érte! Most ingyenes országos házhoz szállítással Öné lehet a Spion klasszikus hallásjavító készülék 1 év garanciával!

 

A készülék jellemzői: 

  • fül mögött hordható
  • maximális halláskomfortot biztosít
  • az erős és a gyenge zajokat megfelelő szintre csillapítja
  • elemmel működik
  • bal vagy jobb fülre helyezhető
  • szabályozható hangerő
  • és nem utolsó sorban esztétikus

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  36-20/2201191.

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között.

 

A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére