Mai­Kupon

🚌 Élményekkel teli egynapos buszos kirándulás a Felvidékre! Dobsinai jégbarlang– Beltéri Andrássy kastély – Rozsnyó – Krasznahorka 1 főnek 12.900 Ft helyett 9.490 Ft. Most fizetendő 1.200 Ft.

Felvidéki egynapos buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:12 900 FtElőlegben fizetendő:1200 FtTeljes ár:9 490 Ft26% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Felvidék népszerű Gömöri tájegysége számtalan kulturális és természeti kincset rejt magában. Ebbe a sokszínűségbe nyerünk bepillantást a látnivalókban bővelkedő vidék jelentősebb értékeinek felfedezésével.

Utunk első állomása a Szlovák Paradicsomban fekvő, frissítő Dobsinai jégbarlang. A parkolóból a barlanghoz egy gellérthegynyi emelkedőt követően jutunk el. Ezután melegebb öltözékre váltva megkezdjük barlangvezetésünket, amely során betekintést nyerünk a jégbarlang történetébe, a jégképződmények kialakulásának folyamatába. A barlang 1871 óta látogatható, 2000 óta pedig UNESCO világörökségi helyszín. További érdekessége, hogy 1890-ben a Nagyteremben a Habsburg-i Károly Lajos tiszteletére még hangversenyt is rendeztek, illetve 1946-ig korcsolyázni is lehetett a jegén. Méreteinek köszönhetően a legnagyobb jégbarlangok közé tartozik Európában.A hűsítő programot követően a Betléri Andrássy-kastélyba utazunk tovább, amely gyönyörű angolparkjával, épületeivel, bútoraival és gyűjteményével vonzza magához a látogatókat. Az egykori vadászkastélyban találkozunk 1700-as, 1800-as évekből származó képző- és iparművészeti remekművekkel, egzotikus utazások alkalmával begyűjtött ritkaságokkal, trófeákkal, egy több ezer éves múmiával, sőt elefántlábbal is, amely dohányzóasztalként funkcionált. Feszty Árpád, Lotz Károly, Barabás Miklós, Benczúr Gyula, Madarász Viktor festményei között barangolva eljutunk az épület egyik leghíresebb látványosságához is, a több mint 15.000 kötetet számláló barokk könyvtárba.

A kastélylátogatást követően megpihenhetünk a park ősfáinak lombkoránja alatt és a vízeséssel, szökőkutakkal körülvett halastónál is sétát tehetünk.

Az Andrássy család történetét tovább követve utunk Krasznahorkaváraljára vezet, ahol megismerkedünk Gróf Andrássy Dénes és Franciska szerelemből született, több mint három évtizeden át tartó házasságának örömeivel, viszontagságaival. Sokan nem is gondolnák, mekkora érték rejtőzik itt, míg ide nem látogatnak. A szecessziós stílusú mauzóleumot a gróf a feleségének emlékére építtette, egy csipetnyi Ravennát varázsolva Krasznahorkaváraljára. A félhomályban körültekintve a kupolát díszítő, a beszűrődő fénysugarakon megcsillanó, aranyfüsttel borított mozaikkockákban, színpompás márványborításban, carrarai márványból faragott szarkofágokban  gyönyörködhetünk. A mauzóleumot körülölelő kis parkban található a házaspár kedvelt tacskóját megörökítő szobor, melyet látogatásunkkor mindenképpen érdemes megnézni.
A nap zárásaként egy rövid sétát teszünk Rozsnyó óvárosában. Megtekinthetjük a négyzet alakú főtér főbb nevezetességeit, középkori és reneszánsz emlékeit, továbbá elidőzhetünk Andrássy Franciska, az árvák és özvegyek támogatójának szobra előtt is.
A programunk végeztével Budapest felé vesszük az irányt.

A részvételi díj tartalmazza

szervezés,

- autóbuszos utazást, újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő

Külön fizetendő belépődíjak:
- Dobsinai jégbarlang: felnőtt: 11 €; 60 év feletti nyugdíjas, diák: 10€; gyermek 6-15 éves: 7€.
- Betléri Andrássy kastély- és mauzóleum kombinált jegy: felnőtt: 10 €, gyermek, diák és 62 év feletti nyugdíjas: 7 €
A megadott belépődíjak a foglalási, parkolási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2020.  09.19.

Most fizetendő 1.200 Ft, a fennmaradó 8.290 Ft-ot az utazást szervező  Utazási Irodában kell befizetni.

Indulás: 
6:00 Nyugati tér (Nyugati Pályaudvar melletti parkoló)
Találkozó  15 perccel indulás előtt.

Érkezés: 22:00 körül

Kötelezően külön fizetendő:

- ügyfél regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő, amely az utazási irodában fizetendő.

Külön fizetendő belépődíjak:

-  Dobsinai jégbarlang: felnőtt:  felnőtt: 11 €; 60 év feletti nyugdíjas, diák: 10 €; gyermek 6-15 éves: 7 €.

-  Betléri Andrássy kastély- és mauzóleum kombinált jegy: felnőtt: 10 €, gyermek, diák és 62 év feletti nyugdíjas: 7 €

A megadott belépődíjak a foglalási, parkolási díjakat is tartalmazzák. A díjak a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendők, amelyek időközben változhatnak.

Baleset, betegség és poggyász biztosítás az irodában kedvező áron köthető!

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére