Mai­Kupon

🚌 Élményekkel teli őszi kirándulás az Unesco Világörökség részét képező Semmeringi Vasút bűvöletében! Az utazás során megkóstolhatod a Lindt csokigyár mintaboltjában a termékeket 16.990 Ft helyett 12.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.650 Ft.

Buszos kirándulás a Semmeringi Vasúthoz és a Lindt csokigyárba - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:16 990 FtElőlegben fizetendő:1650 FtTeljes ár:12 990 Ft24% kedvezmény
2023. október 2.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Csodás napot töltünk az Unesco Világörökség részét képező Semmeringi Vasút bűvöletében. Ausztria helyei közt vonatozunk és felvonózunk, ahonnan gyönyörködhetünk a lenyűgöző panorámában. A híres Lindt csokigyár mintaboltjában feltöltjük a csokoládé készleteinket és a nap végén még megkóstoljuk a népszerű Maria Schutz-i fánkot is!

 

 Az utazás programja:

Találkozó 05.15-kor Budapesten, Népligetben a Hell Miksa sétánynál Elnök utcával szemben. Indulás: 05:30- kor.

Egy határ közeli rövid pihenő után érkezünk Gloggnitz városába, ahol megtekintjük a Lindt csokoládégyár mintaboltját. Itt egy rövid bemutató film megtekintése után, lehetőségünk nyílik kedvezményesen vásárolni. Innen Payerbach hangulatos településére utazunk, ahol rövid fotószünetet tartunk a Schwarza folyó fölött átívelő kis hidacskánál, majd felszállunk az UNESCO Világörökség részét képező híres Semmeringi vasútra. A körülbelül 40 perces utazás során lenyűgöző élményekben lesz részünk. A vasútvonal hossza összesen 41km, 14 alagút, 11 vashíd és több mint 100 kőhíd és 16 viadukt színesíti ezt a lélegzetelállító vasútpályát. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt emlékezetes élmény az Alpok meseszép hegyvonulatai közt utazni.
Semmeringben folytatjuk tovább az utazásunkat, ahol felvonóval „kapaszkodunk” fel a Hirschenkogel hegycsúcsára (1340 m), ahonnan a Millenium kilátóból remek panoráma tárul elénk a Rax illetve a Schneeberg hegytömbjeire, szép idő esetén az Alpok számos csúcsa látható a kilátóból. Itt a hegy tetején tartunk egy kis szabad időt, így lesz időnk az alpesi levegőt élvezni. A bátrabbak a visszautat akár óriás rollerrel is megtehetik (saját felelősségre), míg a többiekkel a felvonóval ereszkedünk vissza az autóbuszunkhoz. Innen utunk a Maria Schutz-ba vezet, ahol egy rövid látogatást teszünk a Maria Schutz-i templomnál, mely egyike a Mária-kegyhelyeknek. A városka híres az ízletes fánkjáról, így lehetőség lesz ezt is megkóstolni.

Innen indulunk Budapestre, ahova a késő esti, éjszakai órákban érkezünk.

Az alapár tartalmazza:

- az utazást autóbusszal, melyet két gyakorlott sofőr vezet. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (felár ellenében: fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon). A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

- a szervezést,

- a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az alapár nem tartalmazza:

- a belépők

- a vonat és felvonójegyek árát,

- az étkezést 

- a biztosítást

- az 1.500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő.

Pénzügy:

Vonatjegy: 10 Euro/fő, Felvonó jegy (oda-vissza): 20 Euro/fő, gyermek 6-14 éves korig: 14 Euro/fő, Diák (15-17 éves korig) és nyugdíjas 60 év felett: 16 Euro/fő. Felvonóval fel és óriás rollerrel le (az ár tartalmazza a sisak bérlését is): Felnőtt, nyugdíjas, diák: 27 Euro/fő gyermek: 20 Euro/fő. (2022. évi árak)

A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás dátumai 2023. 09.16, 09.23. 10.21.

Most fizetendő 1.650 Ft, a fennmaradó 11.340 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni.

Fix ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően.

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1.500 Ft/ fő

Pénzügy:

Vonatjegy: 10 Euro/fő, Felvonó jegy (oda-vissza): 20 Euro/fő, gyermek 6-14 éves korig: 14 Euro/fő, Diák (15-17 éves korig) és nyugdíjas 60 év felett: 16 Euro/fő. Felvonóval fel és óriás rollerrel le (az ár tartalmazza a sisak bérlését is): Felnőtt, nyugdíjas, diák: 27 Euro/fő gyermek: 20 Euro/fő. (2022. évi árak)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére