Mai­Kupon

Élni jó ház Száron, egy igazi falusi Parasztwellness, félpanzióval 2 fő részére 3nap/2éj ajándék szaunával 32000Ft helyett 16000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!AZ ÉLNI JÓ HÁZ A VÉRTES HEGYSÉG LÁBÁNÁL, SZÁRON, BUDAPESTTŐL 50-KM-RE TALÁLHATÓ.

 A családias hangulatú, falusi turizmus keretében működő ház három apartmannal, nagy kerttel, hatalmas fedett teraszokkal, kemencével, kerti tóval várja a munkahelyi vagy baráti társaságokat, családokat. Falusi vendégasztalra is van lehetőség, ami azt jelenti, hogy előzetes bejelentkezés esetén terített asztal és ízes falatok várják a betérő vendégeket. A kis tó mellett egy gyertyafényes vacsora igazán szép ajándék mindenkinek.Szárt a Vértes kapujának is nevezik. Nevével 1326-ban találkozunk először. A török hódoltság idején elnéptelenedik a település, újból lakott csak az 1700-as évek elején lesz, amikor sváb telepesek költöznek ide. 1750-ben már 140 család él Száron. Ekkoriban készül el Fellner Jakab tervei alapján a templom és a paplak.

Romhányi Görgy, akit az európai patológia egyik nagyságának tartanak, a ma polgármesteri hivatalként működő épületben született. Száron évente orvoskonferenciát tartanak tiszteletére. Azt vallotta, hogy az ember lényege a test és a szellem egysége, ezért mindkettőt gyógyítani kell. Az orvoslás tehát érinti a hit, a lélek, és a művészetek világát is.

Néhány kilométerre a településtől már a Vértesben található Vitány vára, amelynek keletkezését legendák övezik. Csak akkor látható, ha egészen közel megyünk hozzá, akkor viszont a kilátás gyönyörű, akárcsak a Kálvária dombról, amelyet a Millenium évében újítottak fel, többek között Petrás Mária domborműveivel. Petrás Mária a Szeret partján született Csángóföldön, és mostanában a Muzsikás együttesben is énekel.

Szárhoz negyven kilométerre található a Velencei-tó, amelyet előszerettel neveznek a Napfény tavának.
A másik szép tó Tatán található, Szártól 29 kilométerre.
12 kilométerre, Alcsútdobozon 40 hektáros, növényritkaságok egész sorát rejtő világhírű arborétumban áll.

Szártól 3 kilométerre építették a Magyar Óceánrepülők emlékművét, az Atlanti-óceánt első magyarként átrepülő Endresz György pilóta és Magyar Sándor navigátor emlékre.  Endresz és Magyar 1931. július 16.-án kényszerleszállást hajtott végre a helyen, amely akkor kukoricaföld volt.

Szártól 13 kilométerre fekszik Bicske, amely már az ősidők óta lakott település.
Érdemes megnézni a főtéren található római katolikus templomot és plébániát. Igen szép a Batthyány-kastély is, amely ma gyermekotthonként működik, és romjaiban is igéző a Nagy Károly csillagász által épített csillagvizsgáló.

                                                                                                                                                Szártól 22 kilométerre található Vál, ahol Vajda János született, 35 kilométerre Székesfehérvár, az egyik legnagyobb múltú magyar város, hajdani királyi székhely. Csákvár 14 kilométerre fekszik, itt élte át a második világháborút egyik kedves írónőm, Polcz Alaine, amelyet az Asszony a fronton című regényében meg is örökít. És nem mellesleg nagyon finom fagyit kapni.

De közel van Majk is, sőt Etyek sincs messze, ahol a híres filmstúdióba is benézhetünk nyitvatartási időpontban.

Néha úgy érzem, Szár mindennek a középpontja...

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes foglalás szükséges a 0630/3992137-es telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Falusi Parasztwellness
Cég
Konkoly Edit
Weboldal
Szolgáltatás helye
2066 Szár, Rákóczi F. u. 10.
Szálláshely neve
Falusi Parasztwellness
Szálláshely típusa
magánszálláshely
NTAK regisztrációs szám
MA20000866
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére