Mai­Kupon

Kategóriák

Előzze meg a lábfájdalmakat! Tegyen a magassarkú cipő és a folyamatos állás okozta fájdalmak ellen! Éjszakai lábujjelválasztó zokni az EzRemek webshop kínálatából, most 2.495 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A rengeteg magassarkú, illetve a lekerekített orrú keskeny cipők sajnos tönkreteszik a lábainkat. Deformitást okoznak a lábujj és a lábközépcsontoknál, ezáltal erős fájdalom alakulhat ki, ha nem vigyázunk. A lábfejünk az, amire a legkevesebb figyelmet szenteljük, és a legtöbbet használjuk. Tegyen Ön is a fájdalom ellen a lábujjelválasztó zokni segítségével! Így az egész nap viselt keskeny, szűk vagy magassarkú cipők okozta fájdalmak, kellemetlen érzések is megelőzhetőek vagy csökkenthetőek. A lábfejünk az, amire a legkevesebb figyelmet szenteljük, és a legtöbbet használjuk. A rengeteg magassarkú, illetve a lekerekített orrú keskeny cipők sajnos tönkreteszik a lábainkat.

 

Deformitást okoznak a lábujj és a lábközépcsontoknál, ezáltal erős fájdalom alakulhat ki, ha nem vigyázunk.

 

A lábujjelválasztó zokni finoman elválasztja a lábujjakat alvás közben, hogy segítse összehangolni a lábujjak elhelyezkedését úgy, ahogy az természetes lenne. A lábfájdalmak ellen a legfontosabb a megelőzés. Segítséget nyújt a folyamatos viselése a kalapács ujjak, lábujj görcsök, sarok fájdalom, fáradt lábak kialakulása ellen. Mi sem egyszerűbb, mint alvás közben viselni és ez által óvni az egészségünket. Könnyű és puha viselet éjszakánként, jobb tartás nappali időszakban.


A termék tulajdonságai: 

 

  • Anyaga: 80% pamut, 20% polyester.
  • Géppel mosható.
  • Egy méret.
  • A csomag 1 pár zoknit tartalmaz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Esetleges kérdéseivel kérjük, hogy forduljon a szolgáltatóhoz! Kérdéseit, észrevételeit e-mailben teheti fel az info@ezremek.hu címen.

 

Megrendelés menete: 

 

Az ezremek.hu weboldalán, a kuponnal vásárolok menüpont alatt (http://www.ezremek.hu/kuponnal-vasarolok/) megnyomjuk a vásárlás gombot, majd a regisztrációnál a megjegyzés rovatban megadjuk a kuponkódot. Ezek után automatikusan fogunk kapni üzenetet a további tudnivalókról, illetve hogy hova kell utalnunk a postaköltséget.
Szállítás 2 héten belül, országosan 695 Ft-ért, ami az Ezremek Shopnak fizetendő előre utalással. Bankszámlaszám, ahova a postaköltséget utalni kell: Modotel Kft. 10918001-00000134-56560002 Unicredit Bank

Személyes átvételre nincs lehetőség!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
EzRemek webshop
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére