Mai­Kupon

Kategóriák

Élvezd a téli sportokat! Egynapos síelés, szánkózás vagy hótalpas túra a Semmering-Stuhleck régióban 1 főre 10.990 Ft helyett 7.990 Ft. Most fizetendő 800 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Egyetlen nap is elég lehet a feltöltődésre, kikapcsolódásra, sportolásra és jó hangulatú forralt borozásra havas hegyek között – tartson velünk egynapos ausztriai utunkra!

Egy kedvelt, határ közeli osztrák síközponthoz látogatunk el, ahol meseszép táj, jól karbantartott pályák, sok felvonó, elképesztő élményt adó szánkópályák és hangulatos hütték várnak bennünket. A buszos utazás során csoportkísérőink történetei a z UNESCO kulturális világörökségi helyszínei közé tartozó semmeringi vasút érdekességeibe engednek betekintést.

A helyszínek és programok közül válasszák ki az Önöknek leginkább tetszőt!

                   HÓTALPAS TÚR

Az egynapos kirándulás során lehetőség nyílik hótalpas kirándulásra is a közeli hegyeken, így azok is velünk tarthatnak, akik a háborítatlan téli táj, a hegyek és a hófedte lankák szerelmesei. Feltétlenül ajánljuk a hütték és éttermek ízletes finomságait és forró italait. 
Semmeringbe érkezést követően megismerkedünk a hótalpak használatával, majd a meredek hegyoldalnak vesszük az irányt. Utunk kb. 1000 méterről folyamatosan emelkedik a behavazott fenyvesek között, aztán lassan elérünk néhány kisebb tisztást, ahonnan a környező hegyek is feltűnnek. A cél az 1523 méter magasan lévő Sonnwendstein csúcs. Az út nagy részén szép kilátás van a környező hegyekre, falvakra. Tovább haladva már teljes panoráma fogad, ezért a látványban gyönyörködve tesszük meg a hátralévő utat felfelé. A csúcsra érve meseszép helyen, egy kilátónál megállva fogyaszthatjuk el úti elemózsiánkat. A következő mintegy másfél óra túra során követően elkezdjük az ereszkedésünket a Hirschenkogelen található sípályák irányába. A Liechsteinhaushoz megérkezve megtartjuk jól megérdemelt pihenőnket, a hüttéknél élvezhetjük a szikrázó hó, az osztrák vidámság és a zamatos téli étkek, forró italok hangulatát. A nap utolsó próbatételként egy félórás levezető sétával érünk vissza a kiindulási pontunkhoz. 17 óra felé találkozunk a csoport másik részével, beszállunk a síelőket, valamint szánkózókkal visszatérő autóbuszunkba és elindulunk hazafelé. 
(Táv: kb. 13 km – Szintemelkedés: 500 méter)

                 

SÍELÉS, SZÁNKÓZÁS

A semmeringi alagútrendszert elhagyva érünk a a Stuhleck síterephez, ahol összesen 24 km sípálya várja a téli sportok szerelmeseit. Kilenc lift szolgálja az ide látogatókat. A pályák minden tudásszintnek megfelelnek és folyamatosan hóágyúkkal tartják rendben a minőségüket.

Ezek mellett szánkópálya is kanyarog a hegy oldalán. Különlegessége, hogy hatalmas gumitömlőkön lecsúszva fokozhatjuk a szánkózás élményét.

A sípályák bezárását követően, 16:30 körül találkozó, buszra szállás, majd a Semmeringen hótalpazók felvétele után indulás hazafelé.

Bérletárak:

- síbérlet 11 órától: felnőtt: 36,5 EUR, gyerek (2000-2008 között születettek): 19 EUR diák/szenior (1996-1999 között illetve 1954 előtt születettek): 32 EUR, 6 év alatt ingyenes.

- mágneskártya kaució (visszatérítendő): 2 EUR

- szánkópálya (5 csúszás): 43,5 EUR

- szánkópálya (10 csúszás): 84,5 EUR

Kiváló minőségű hótalp plusz bot bérlése: 2.500 Ft / fő (felelősségvállaló nyilatkozatot kell aláírni és rongálás esetén 10.000 Ft-ot kell megfizetni a helyszínen)

Stuhleck–sípálya adatok

- rétegesmagasság: 777 - 1.774m

- szintkülönbség: 997 m

- sípályák hossza: 24 km

- piros: 6 km kék: 18 km

- liftek száma: 9

- snowboard-funpark

- szánkópálya: 5 km

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. január 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akciós utazás választható dátumai 2016. február 13.(Szo),vagy  március 5.(Szo)

Most fizetendő: 800 Ft, a fennmaradó 7.190 Ft-ot az utazás szervezőjénél, a Pannonia Program- és Utazási Irodánál kell rendezni.

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen küld el a kuponkódod. Az utazás megkezdéséhez a  kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül, de legkésőbb az utazás előtt 48 órával kell megtörténnie. A kuponkódot elküldheted az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívd a 30/5926107 telefonszámot hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. I. emelet 11/A(Kolosy téri piac épületében) szám alatti Pannonia Program- és Utazási Iroda irodájában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Indulás: 6:00 óra Blaha Lujza tér, Corvin Áruház parkoló

6:15 Batthyány tér 86-os busz Vásárcsarnok előtti megállójánál

Visszaindulás: 16:30 Stuhleckről, 17:00 Semmeringről

Érkezés: 21:30 körül

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája.

Síbiztosítás irodánkban már 870 Ft/nap-tól köthető.

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére