Mai­Kupon

Élvezd a tökéletes kényelmet a saroktól egészen a lábujjakig! 1 pár memóriahabos talpbetét 4 290 Ft helyett 65% kedvezménnyel, mindössze 1490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fáradtnak érzed magad a hosszabb séta vagy az egész napos állás után? Lábaid megdagadnak és a talpaid mintha lángolnának? A mai impulzív, rohanó világunkban nem csoda! Folytonosan úton vagyunk és ez a folyamatos rohanás jelentős terhet ró lábainkra. Nagyon fontos, hogy az ember megfelelő kényelmű cipőt és ahhoz tartozó talpbetétet válasszon.A memóriahabos talpbetétek csodára képesek. Bármilyen talp, láb, boka vagy gerinc eredetű fájdalom vagy probléma esetén garantáltan enyhülést biztosít. A talpbetét anyaga egy olyan hab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, ezáltal tökéletesen, nyomáspont nélkül érintkezik a testtel.

Pozitív tulajdonságai:
A memóriahab megtartja a test melegét
Tökéletesen illeszkedik a lábhoz
Jól szellőzik, így biztosítja bőrünk légzését
Minden lépés kényelmes, rendkívül puha érzést biztosít!
Lúdtalpban, boka- vagy harántboltozat süllyedésben szenvedőknek kifejezetten ajánlott, hihetetlenül kényelmes viselet!

Élvezd a tökéletes kényelmet és felejtsd el az égető érzést vagy nyomást a lábujjaidon és a talpadon. A talpbetét bármilyen cipőmérethez és fajtához illeszkedik, legyen az tornacipő vagy magassarkú. Az alkalmazkodó betéteket úgy tervezték, hogy tökéletes kényelmet nyújtson a saroktól a lábujjakig. A memóriahab réteg kipárnázza a talpat és felfogja az ütéseket.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 21-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termékre 1 hónap garancia van!
Szállítási költség az ország egész területén: 830 Ft!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
M.K. Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére