Mai­Kupon

Kategóriák

Emelje profi szintre honlapját!1 éves Webhosting Prémium Favorit tárhely a vipserver.hu-tól, domainregisztrációs lehetőséggel 10% kedvezménnyel most kedvező áron a
7 990 Ft helyett 40% kedvezménnyel, most 4790 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma:
-1 éves Prémium Favorit Webtárhely
-domainregisztrációs lehetőség 10% kedvezménnyel
(Bővebb információt a honlapon talál!)Professzionális Webhosting az Ön és honlapjai kényelméért! Béreljen webtárhelyet, hogy weboldalai biztonságban legyenek. Fejlett rendszerparkunknak köszönhetően Önnek nem kell bajlódnia egy szerver üzemeltetésével, szakképzett Rendszergazdáink megteszik ezt Ön helyett. Mindent kielégítő kínálat, kedvező szolgáltatási díj!

Mi is az a Webhosting?

A webtárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver (webszerver) erőforrásait több felhasználó között osztják el. Minden felhasználó egy, a rendszer által dedikált tárhelyet foglal el, aminek nyilvános tartalma egyedi domain néven érhető el. Kisebb forgalmú weboldalt költséghatékonyan lehet bérelt webtárhelyen üzemeltetni.

A webtárhely szolgáltatásunkba beletartozik a magyar nyelvű adminisztrációs felület, PHP, MYSQL használati lehetőség, a https elérés, e-mail címek, látogatottsági statisztika, és telefonos segítségnyújtás.

Legyen elérhető! Saját domain címet vállalkozásának, oldalának! A mai világban elengedhetetlen, hogy legyen egy céges szintű bemutatkozó oldal, vagy akár egy személyes honlap egy elsődleges weboldalra mutató címmel. Domain szolgáltatásunknak köszönhetően, most Ön is egyszerűen regisztrálhat magának egyet. Emelje profi szintre honlapja elérhetőségét. Rendelkezzen céges e-mail címmel!

Mi az a domain?

A domain egy egyedi internetes azonosító melyel egyszerűbbé válik honlapjának felkutatása az interneten. Úgy működik mint egy postai cím. A felhasználók megjegyzik internetes címét és azt a böngészőbe beírva azonnal meglátogathatják weboldalát. A domain valójában egy tetszőleges, egyedi szóhalmaz melyet egy domain végződés követ.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat CSAK a kupon megvásárlásával érvényes!
A kupont 2013. november 15.-ig be kell váltani a szolgáltatónál!
Bármilyen kérdése van, érdeklödjön a szolgáltatónál:
Telefon: +36 70/322-4055
Web: www.vipszerver.hu
Email: info@vipszerver.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
V.I.P. Szerver
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére