Mai­Kupon

Kategóriák

EMI rétegű monitor szemüveg, szemüvegkerettel, munkadíjjal, látás ellenőrzéssel és tokkal kedvező áron 29 900 Ft helyett 13 990 Ft-ért a Smaragd Optikában! Most fizetendő: 2 850 Ft! Ajándékba is adható, akár Karácsonyra!

Monitor munkaszemüveg a Smaragd Optikánál - Egészség kupon
Eredeti ár:29 900 FtElőlegben fizetendő:2 850 FtTeljes ár:13 990 Ft53% kedvezmény
2017. december 22.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en

Az utcáról is bármikor betérhet üzletünkbe! Rugalmas nyitva tartással, széles választékkal, szaktudással és megbízható minőséggel várjuk Önt! Biztosak vagyunk abban, hogy közösen megtaláljuk az Ön igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb szemüveget!A szemüvegben található szűrők, védőrétegek kímélik a szemedet, ezáltal csökkenthető a fejfájás esélye! A szemüveg egy olyan védőréteggel van ellátva, ami védelmet nyújt az ultraibolya, és az elektromágneses sugárzás káros hatásai ellen, tompítják a nagy energiájú kék fény fárasztó, szem kápráztató hatását.

Javasoljuk irodai alkalmazottaknak, recepción dolgozóknak, és diákoknak, illetve mindazoknak, akik munkájuk nagy részét monitor előtt töltik, és vagy "találkozik" a szemük digitális kijelzőkkel, műfény megvilágítással.

A csomag tartalma 2 db lencse készítés +/- 4,00 dioptriáig, monitoros, EMI, UVA, UVB védőréteggel, szemüvegkeret, munkadíj, látásellenőrzés és tok csak 13 990 Ft-ért a Smaragd Optikában!

Az EMI rétegű lencsék:

HMC - Hard Multi Coated - több rétegű bevonat.
-kemény, karcálló réteg
-vízlepergető, párásodás csökkentő réteg
-tükröződésmentesítő réteg
-EMI :kék és sárga tartományú fénysugarak elleni védő réteg / monitorszűrő/
-zöld színű nyolc rétegű antireflex

EMI: Kifejezetten számítógép előtti munkát végzőknek és műfényben dolgozóknak javasolt.

A szem fáradását egyrészt a nagy energiájú kék színű fénysugarak okozzák, amelyeket a számítógépek monitorai tartalmazzák, másrészt a műfény a természetesnél nagyobb arányban tartalmazza a sárga tartományban lévő fénysugarakat, melyek szintén nagyon fárasztják a szemet.
A látható fény kék hullámhossza rövidebb hosszúságú, mint a vörös, és ezzel energiában gazdagabb, ami a szem tiszta törőközegeiben jobban szóródik. Ez a szóródás káprázathoz vezet és ezzel a kontraszt romlásához.
Az "EMI" réteggel ellátott lencsék kékblokkolók, amelyek káprázatcsökkentők és lényegesen javítják a kontrasztot, a sárga színtartományban is szelektíven szűri a fénysugarakat, ami javítja a számítógépes jelek felismerhetőségét.
A nyolcrétegű zöld antireflex réteggel párosítva UVA és UVB védelemmel nyugtatják, óvják a szemet.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A helyszínre a már KINYOMTATOTT KUPONNAL kell érkezni!

A csomag tartalma 2 db lencse készítés +/- 4,00 dioptriáig, monitoros, EMI, UVA, UVB védőréteggel, szemüvegkeret, munkadíj, látásellenőrzés és tok csak 13 990 Ft-ért a Smaragd Optikában!

A csomag tartalma:
Választható szemüvegkeret 10 000 Ft-ig, amennyiben egy márkásabb keretet szeretnél, csak az árkülönbséget számítják fel!
2 szemüveglencse +/- 4,00 dioptriáig (monitoros, EMI, UVA/UVB/ védőréteggel).
Teljes körű látásellenőrzés.
Műhelymunka, csiszolási költség.
Szemüvegtok és mikroszálas törlőkendő.
Dioptriás,vékonyított lencse, felár ellenében rendelhető!

Most fizetendő: 2 850 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Cím: Smaragd Optika, 1138 Budapest, Népfürdő utca 19/F
Elérhetőség: info@smaragdoptika.hu vagy 06-20-318-7275
Rugalmas nyitva tartás: hétfő, kedd, szerda 12:00-18:00; csütörtök 9:00-16:00; péntek 8:00-14:00. Igény szerint a megadott nyitvatartási időtől eltérően is nyitva van üzletünk, e-mailes vagy telefonos előjegyzés alapján.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Smaragd Optika
Cég
Smaragd Optika Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 19/F
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére