Mai­Kupon

Emlő MRI kontrasztanyagos vizsgálata a legmodernebb, 1,5 Teslás GE készülékkel sugárzásmentesen, a a RadiVert MR Klinikán kedvező áron 89 900 Ft helyett 78 900 Ft-ért! Most fizetendő: 15 780 Ft!

Emlő MRI kontrasztanyagos vizsgálata - Egészség kupon
Eredeti ár:89 900 FtElőlegben fizetendő:15 780 FtTeljes ár:78 900 Ft12% kedvezmény
2021. augusztus 2.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

4 évvel ezelőtt százezer hazai lakosra 345 rák miatti halálesett jutott. Az Eurostat statisztikája szerint az Európai Unión belül ez az arány hazánkban a legnagyobb.
Míg a férfiak esetében a tüdőrák, addig a nők körében az emlőrák a leghalálosabb kimenetelű betegség.
Gyakran találnak az emlő implantátum mögött rosszindulatú elváltozást, amely legérzékenyebben az emlő MR vizsgálható.Tegyél meg mindent azért, hogy te ne növeld a negatív statisztikát.
Ajánlatunk révén az egyik legmodernebb technológiát állíthatod egészséged szolgálatába, legyen szó az emlő vagy az emlő implantátumos szűréséről.

Mint a legtöbb betegség esetében, úgy a mellrák kezelése is annál hatékonyabb (vagyis annál nagyobb az esély a túlélésre), minél korábban diagnosztizálják a daganatot.
Ehhez elengedhetetlen a rendszeres önvizsgálat, és az erre alkalmas szűrővizsgálatok elvégzése.

Ajánlatunk az Emlő MRI kontrasztanyagos vizsgálatát tartalmazza, melyet a legmodernebb, 1,5 Teslás GE készülékkel végeznek a RadiVert Diagnostic központban.

A korszerű emlővizsgálat előnyei:
A fájdalom- és kockázatmentes képalkotó eljárás során ultramodern technológiákkal és szoftverekkel, valamint profi MRII-operátorokkal gondoskodnak arról, hogy csökkentsék a vizsgálattal kapcsolatos félelmeidet.
Ezek a szűrések rendszeresen ismételhetőek, mert nem járnak sugárzásterheléssel, valamint kíméletesek, mert nem szükséges a pontos képhez az emlő kellemetlen kompressziója.
A közben, esetlegesen felmerülő bezártság- és szorongásérzetnek csökkentésében játszanak nagy szerepet a beépített speciális audio és fényterápiás funkciók.
Amíg vizsgálnak, akár a kedvenc zenédet is hallgathatod.

Az MRI-diagnosztika ma már az orvostudomány olyan speciális eszközévé vált, ami nagyban segíti az orvost a diagnózis felállításában és a terápia meghatározásában.
Ez a vizsgálat jelenleg a legpontosabb radiológiai eljárás számos indikáció esetében.

Ötvözi a CT és az ultrahang vizsgálatok előnyeit, igy alkalmazhatóak első diagnosztikai vizsgálatként is.
Ezzel a vizsgálattal implantátum viselése mellett, akár a az implantátum mögötti legkisebb daganat is kimutatható!

A mellrák kialakulásának rizikófaktorai:
Életkor: Ahogy öregszünk, úgy nő a mellrák kialakulásának kockázata. Az emlődaganat több mint 80%-át 50 éves kor fölött diagnosztizálják, de már a 30. életév betöltésével is növekszik a kockázata.
Családi előfordulás: Az eddigi megfigyelések szerint, azoknál is fokozódik a kockázat, akiknek a családjában előfordult már emlődaganat. Különösen abban az esetben, ha az említett rokonoknál menopauza előtt alakult ki a betegség.

Személyes életút, vagyis nagyobb a mellrák kialakulásának kockázata azoknál a nőknél:
akik 12 éves koruk előtt kezdtek menstruálni
akiknél a menopauza 55 éves kor után jelentkezett
akik 30 éves kor felett vállaltak gyermeket
akik soha nem szültek
akik hormonális fogamzásgátlót szedtek
Túlsúly: Bizonyos statisztikák szerint a törzsön keletkezett túlsúly és a mellrák között is kapcsolat mutatható ki.
Alkohol és cigaretta: Vannak olyan adatok, melyek szerint a mérsékelt alkoholfogyasztás is növeli a mellrák kockázatát, ahogy a dohányzás következtében szervezetbe jutó rákkeltő anyagok is növelik a rizikóját.

Mikor nem végezhető el (kontraindikált) a vizsgálat?
Klausztrofóbia esetén;
Ha páciens testmérete nem teszi lehetővé;
Ha van olyan testbe épített fémanyag, mely lehetetlenné teszi a képalkotást vagy kárt okoz a páciensnek (fogpótlás nem számít);
Szívritmus szabályozó (Pacemaker) viselése esetén.
Hazánkban évente közel 2000 nő hal bele mellrákba, te ne tartozz közéjük! Tegyél meg mindent magadért, gondoskodj a rendszeres szűrővizsgálatokról.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: 1 fő részére szóló Emlő MRI kontrasztanyagos vizsgálat a legmodernebb 1,5 Teslás GE készülékkel kedvező áron 89 900 Ft helyett 78 900 Ft-ért!

Most fizetendő: 15 780 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

(A vizsgálati idő: kb. 25-30 perc (jelen helyzetben: 45 perc is lehet)
Az MRI gép átmérője: 60cm; súlyhatár: 130kg.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 8:00-17:00 óra között a +36302414960 telefonon, és 24 órában a radivert@radivert.hu emailen, és a www.radivert.hu közvetlen foglalási rendszerén. A 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadása szükséges.
A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó kupont.

A RADIVERT MR Klinika Budapest IV. Baross u. 99. található, jól megközelíthető tömegközlekedéssel (Újpest metrómegállótól induló busz közvetlenül a Klinika előtt áll meg), és gépjárművel is (a belvárostól 15 perc). 25 gépkocsi tud parkolni az intézmény parkolójában.
Cím: 1047 Budapest, Baross u. 99.
A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az Egészségpénztárakkal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Radivert MR
Cég
Radivert Diagnostic Kft
Weboldal
Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Baross u. 99.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére