Mai­Kupon

Energia gyógyászat, kvantum gyógyászat.
Energetikai kezelés, általános feltöltés 60 percben 6 000 ft helyett csak 2 490 ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Energiagyógyászati módszer, amely alkalmas betegek energetikai gyógykezelésére is, de egészségeseknek energiahiány csökkentésére, általános energetikai feltöltésre is alkalmazunk. Lehet kombinálni a 7 főcsakra kristályokkal való feltöltésével. Minden csakrához a megfelelő kristályt alkalmazzuk.Az energetikai kezelés általános feltöltéskor 60 percet vesz igénybe egy kezelés esetében. Ha konkrét panasz is van, akkor 2-3 órát is tarthat egy kezelés.

Egy kupon áráért egy órás, azaz 1-szer 60 perces kezelés jár. Ha beteg páciens, vagy annak hozzátartozója vásárol kupont erre a típusú kezelésre, akkor előzetes egyeztetés javasolt a kezelővel telefonon/e-mailben, hogy meg tudja mondani, hány kupont érdemes vennie. 

A kvantumgyógyítás egyfajta koncentrált energia átvitel/átadás folyamata. A gyógyító egy magas szintű, nagy rezgésszámú energiát sugároz a páciens felé, utóbbi pedig a kvantumfizika törvényeinek megfelelően ezt a vibrációt sejtszinten átveszi. A gyógyító tevékenysége abban áll, hogy a rezonancia átadásával lehetővé teszi a másik (a páciens) számára, hogy saját magát gyógyítsa. A gyógyulás maga sejtszinten történik, a sejtek intelligenciája által.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Budapest területén ha az otthonodba szeretnél részesülni a kezelésben, megbeszélhető a kezelővel hogy ott kezeljen. Ennek összege már a kuponárban benne van. 

Vidékiek esetében tud alkalmazni távkezelést is- erről telefonban kérj további információt a kezelőtől, akár még a kupon megvásárlása előtt.

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 /5859167

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére