Mai­Kupon

Építs a személyiségednek megfelelő, változatos és praktikus ruhatárat! Hogyan? Profi női öltözködési tanácsadás 75 % kedvezménnyel, 3750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Külsőnk alakítása énképünk fontos része, érvényesülésünk egyik meghatározó feltétele. A jólöltözöttség nem jelent mindenképp drága és sok ruhát, de annál több kreativitást, stílusérzéket és önismeretet igényel. Egy jó szakember segítsége lehetőséget nyújthat ahhoz, hogy előnyös oldalunkat mutassuk a világ felé függetlenül méreteinktől és korunktól. A szolgáltatás hétköznapi embereknek segít ráérezni saját stílusukra, egy személyi stylist segítségével, aki emellett gyakorló színházi és filmes jelmeztervező. Amihez hozzájuthat:

  • egy 1-3 órás konzultáció, ami a tapasztalatok alapján önmagában is hasznos, követhető vezérfonal, egy praktikus, kombinálható ruhatár kialakításához, hiszen egy alapruhatárnak megvannak a szabályai 
vagy
  • gardróbelemzés az otthonában (kizárólag Budapest és 20 km-es körzetében). Távolabbi cím esetén telefonos egyeztetés szükséges.

Cél: A maximális eredmény elérése, a legkevesebb anyagi ráfordítással. Néhány egyszerű trükk és ötlet elsajátításával, amivel vonzóbbá, önazonosabbá teheted megjelenésedet.

Hatásos ruhatár = testalkat + arányok + színek + személyiség + kiegészítők + pénztárca.

Az akciós ajánlat egy komplex, egymásra épülő program első eleme, amely önmagában is segít eligazodni saját szekrényünkben, stílusunkban. A program további elemei az akciós ajánlatnak nem részei.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. szeptember 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 A kupon felhasználásához előzetes egyeztetés szükséges e-mail-ben vagy telefonon.

 -Email: ruhatarepites@gmail.com
 -Telefon: (+36) 20 3515867
Kupon felhasználható 2011. szeptember 15-ig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Stylist (Földi Andrea)
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest,
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére