Mai­Kupon

🚌 Észak-Olaszország gyöngyszemei busszal (Velence, Verona, Garda-tó és Padova)! 4 nap 3 éjszaka szállás, utazás 1 főnek reggelivel kedvező áron 120 800 Ft helyett 109 800 Ft-ért! Most fizetendő: 16 700 Ft-ért!

Észak-Olaszország gyöngyszemei busszal - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:120 800 FtElőlegben fizetendő:16 700 FtTeljes ár:109 800 Ft9% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!ÉSZAK-OLASZORSZÁG GYÖNGYSZEMEI BUSSZAL, REGGELIS ELLÁTÁSSAL, IDEGENVEZETÉSSEL
VELENCE, VERONA, GARDA-TÓ, PADOVA
2023.05.11.-14.
4 NAP/ 3 ÉJSZAKA1. NAP INDULÁS - VELENCE
Indulás Budapestről a hajnali órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszország felé.
Kora délután Punta Sabbioni kikötőjébe érkezünk, ahonnan vaporettóval (F) megyünk át Velencébe.
Megismerjük a gondolák városát: Dózse Palota (F- egyénileg), Szt. Márk tér látnivalói, Sóhajok hídja, Rialto híd, Canal Grande.
A városnézés után szabadidőre is lesz lehetőség. Este szállás lido di Jesoloban.

2. NAP VICENZA-VERONA
Reggeli után útnak indulnuk mai programunkra, melynek során először Vicenzával ismerkedünk, az egyik legjelentősebb itáliai építész, Palladio városával.
A városnéző séta során természetesen látjuk a nagy mester két leghíresebb művét: a főtéren álló palotát (a bazilikát) és a Teatro Olimpicót (F).
Délután a szerelmesek városát, Veronát tekintjük meg főbb nevezetességeivel, úgymint Aréna, Júlia erkélye, Piazza delle Erbe (Verona leghangulatosabb tere), Piazza dei Signori (Dante szobrával). Nagy élményt jelent a barangolás az Adige folyó kanyarulatában fekvő óvárosban.
Későbbiekben 3 műkincsekben gazdag templom megtekintésére is lehetőség lesz (Sant’Anastasia, Dóm, San Zeno (F)). Este elfoglaljuk szállásunkat Verona mellett.

3. NAP GARDA-TÓ
Reggeli után elindulunk, az egész napunkat a Garda-tó partján töltjük. Utazás a Garda-tó keleti partja mentén húzódó panorámaúton a tó északi részébe, amely fjordszerűen, mélyen benyúlik az Alpok hegyóriásai közé.
Első állomásunk a tó északi csücskében fekvő Riva del Garda. Séta a hangulatos kisvárosban Ezt követően hajóval (F) átkelünk az egyedülálló fekvésű Limonéba.
A halászfalu manapság már felkapott turistaközpont. A hely különlegessége abban rejlik, hogy a régies hangulatú sikátorok szinte bepréselődnek a tó és egy hatalmas hegy közé. Programunkat egy nagyon egyedi, festői kisvárossal folytatjuk.
A 2000 méter feletti Monte Baldo hegylánc lábainál, a tóparton fekszik Malcesine, Séta a sikátoros óvárosban, a tó fölé magasodó vár (F) meglátogatása (felejthetetlen panoráma). A nap zárásaként egy különös fekvésű kisvárosba, Sirmionéba látogatunk. A városka egy keskeny, a tóba messze benyúló félsziget csücskében található. Az egykori halászfalu ma a Garda-tó környékének egyik legismertebb üdülőhelye. Itt körülbelül 1 órás motorcsónakos (F) programon veszünk részt.
Este visszaindulunk szállásunkra.

4. NAP HAZAUTAZÁS
Reggeli után hazaindulunk, útközben még délelőtt Padovát, Szent Antal városát keressük fel. Séta a belvárosban:
Először a híres Prato della Valle (Szoborpark) megtekintése, ahol a város neves szülöttei és személyiségei láthatóak, majd látogatás a kereszténység egyik legfényűzőbb bazilikájában, a Szent Antal Bazilikában. Folytatjuk utunkat Budapest felé, érkezés fővárosunkba a késő esti órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. május 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Észak-Olaszország gyöngyszemei busszal (Velence, Verona, Garda-tó és Padova)! 4 nap 3 éjszaka szállás, utazás 1 főnek reggelivel kedvező áron 120 800 Ft helyett 109 800 Ft-ért

Most fizetendő: 16 700 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A részvételi díj tartalmazza: autóbusz-közlekedés költségei, 1 éj lido di Jesoloban 3*-os szállodában, 2 éj Verona mellett 3 csillagos hotelben 2 ágyas elhelyezéssel (igény esetén 3 ágyas is kérhető), reggelis ellátással, idegenvezető
További költségek:
Programköltségek: felnőtteknek 70 euro/fő
(tartalmazza: belépőjegyek, hajójegyek, idegenforgalmi adó)
Utasbiztosítás: felnőtteknek: 1580 Ft/fő, gyerekeknek: 3160 Ft/fő
Útlemondási (storno) biztosítás: a részvételi díj 2%-a
Útlemondási (storno) biztosítás covid kiegészítéssel: a részvételi díj 4,5%-a

Időpont: 2023.05.11.-14.

Tel: 06-1/343-3030, 06-20/318-2938
E-mail: info@varavilag.hu
Eng.szám: U-000305

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Challenge Hungary / Vár a Világ
Cég
Challenge Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére