Mai­Kupon

Eszkimó tél, avagy Musical részletek Koós Rékával és Csengery Attilával! Magyar és világ slágerek 2x45 percben 1850 Ft helyett 925 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Csengeri Attilát jól ismerheti a közönség a Madách Színház két világhírű Webber darabja, a Jézus Krisztus Szupersztár és Az Operaház Fantomja című musicalek főszerepéből. Ezen kívül a nevéhez köthető még a számtalan főszerep közül például a Miss Saigonból Chris, a West Side Storyból Tony, vagy az István a királyból István és Torda is.

A kupon kizárólag a január 19-i 20:00 órás előadásra szól.Koós Rékát jelenleg szintén a Madách Színházban csodálhatjuk meg a  Mary Poppins című fantasztikus sikerrel futó darabban, de nyáron Evitaként is remekelt. Sőt az ő nevéhez köthető a Nyomorultak című musical legcsodálatosabb Fantine alakítása is.
Január 19-én, 20 órai kezdettel a két művész a Budaörsi Ifjúsági Klubban egy remek hangulatú koncert keretében enged bepillantást a musical irodalom legnagyobb sikereibe, de világslágerek is terítékre kerülnek, mindez Attila páratlan humorával párosítva.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag a január 19-i 20:00 órás előadásra szól.

A kuponok beválthatóak az előadás helyén : Városi Ifjúsági Klub, 2040 Budaörs, Károly király u. 3. - jegypénztárban az előadás kezdete előtt egy órával.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budaörsi Latinovits Színház
Cég
Budaörsi Latinovizs színház
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Károly király u. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére