Mai­Kupon

Kategóriák

Európa gyöngyszeme – non stop utazás - Hallstatt, Salzburg kirándulás 1 fő részére most kedvező áron 19 990 Ft helyett 11 990 Ft-ért! Most fizetendő: 1 800 Ft! Időpont: 2015. április 17-19-ig!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Program:
Indulás 2015. április 17-én (pénteken) 23:00-kor. Felszállóhely: Budapest – Hősök tere (Műcsarnok oldalában lévő parkoló)
Éjszaka utazás, utunk a lélegzetelállító, festői alpesi tájakon vezet, Salzburg tartományba az érkezés a reggeli órákban.Első rövidebb megállónk Salzkammergut egyik legfestőibb városkája, Hallstatt, mely a Hallstatti-tó partján fekszik. Hallstatt az egyik legszebb és legromantikusabb kisváros Ausztriában, parányi főterét pedig méltán a legszebbnek tartják. A Hallstatti-tó hírnevét Hallstatt városának köszönheti. Egyrészt a település régi - a hegyek és tópart közé szorított - a XV-XVI. Századból származó házai kölcsönöznek a helynek különleges hangulatot, másrészt pedig a vidék régészeti leletei és a világ legrégebbi sóbányája (bányászat már i. e. 1200 óta) tették híressé a környéket. Itt szabadprogram keretében megtekintjük a városkát.

Ezután utunk Salzburgba vezet, Mozart szülővárosába, mellyel helyi idegenvezetőnk kíséretében ismerkedünk meg. (idegenvezetés időtartama kb. 2,5 óra) Salzburgot sokan Európa egyik legszebb városának tartják, nem érdemtelenül. Nagy hegyek között fekszik a sebes sodrású Salzach folyó partján, műemlékei pedig páratlanok. A világörökség részeként 1997 óta számontartott óvárossal sétálva ismerkedünk. A Mirabell, egykori nyári rezidencia parkjában kezdjük a sétát, majd haladunk a Salzach folyó partjáig, közben neves szülöttekre emlékezünk, s a folyóparton megcsodáljuk a város gyönyörű fekvését, Mozart szülőházát (kívülről). A polgárváros középkori hangulatából átsétálunk az uradalmi központ kora barokk palotáihoz, templomaihoz és tereire. Rezidencia, Rupert Székesegyház és Dómtér. A Káptalan tér már a vár alá visz bennünket. Ott van a több mint 1300 éves Szt. Péter Főapátság is, melynek temetője, udvara megtekinthető, sőt a "szerzetes kenyér" meg is kóstolható. Sétánk során történeteket hallanak a látottakról, Mozartról, a muzsika hangjáról. A salzburgi vár szabadidőben fakultatívan látogatható. A városnézés után szabadidő.
Az élmények után késő délután, estefelé hazafelé vesszük utunkat, érkezés a vasárnap hajnali órákban Budapestre.

Ár tartalmazza: buszos utazást, csoportvezetőt, áfát.
Ár nem tartalmazza: helyi idegenvezető díját, melyet a kirándulásra kell hozni. 3 Euro/fő.
Fakultatívan látogatható szabadprogram idején
Salzburg vára, felvonó jegy: kb. 11 Euro (fakultatívan látogatható szabadidőben)

Kényelmes réteges ruházat és kényelmes cipő ajánlott, buszra takarót és nyakpárnát javaslunk hozni a pihentetőbb utazás érdekében.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 1 800 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!
Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Las Palmeras Travel
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére