Mai­Kupon

EWS NLS - kvantumentrópiás biofizikai vizsgálat, non-linear energo-információs tesztelés. Baktériumok, vírusok, gombák, paraziták, egysejtűek jelenlétének feltérképezése. A vizsgálat 50.000 Ft helyett 19.990 Ft, ebből most fizetendő 5.000 Ft

Baktériumok, vírusok, gombák, paraziták feltérképezése - Egészség kupon
Eredeti ár:50 000 FtElőlegben fizetendő:5 000 FtTeljes ár:19 990 Ft60% kedvezmény
2021. június 16.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Aktuális szűrőcsomag:

A megelőzés innovatív formába költözött: EWS NLS készülék

- biofizikai állapot felmérés
- a homeosztázis multivariációs elemzése, egyes rendszerek és szervek szerinti bontásban
- a lehetséges betegségek kockázatának előrejelzése (prognózisa) egyéves, illetve ötéves időtávlatban
- a lehetséges kórfolyamatok kimutatás: betegségek, illetve kórokozók (vírusok, baktériumok stb.) energetikai jelenléte és azok aktivitása
- non-invazív elemzés a vér instabil biokémiai állapotáról
- lehetőséget nyújt az adatbázisban nem szereplő, más cégek készítményeinek a rezgésmintáinak bevitelére, eltárolására és az adott termék lehetséges hatásának elemzésére
- a szervezetet érő energetikai-információs terhelés azonosítása (geopatikus sugárzás, elektroszmog, számító gép, mobiltelefon stb.)
- az allergének, kémiai vagy egyéb eredetű szennyező anyagok spektrogramjainak azonosításaAz NLS biofizikai készülék lehetővé teszi, hogy gyorsan és részletesen felmérhessük a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapotát, majd levonjuk a megfelelő következtetéseket, ezáltal felismerve az egyes betegségek kockázatait és kialakulásának okait.

Mire képes még az EWS NLS készülék?
- Különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívak-e a szervezetben.

- Alkalmas személyre szabott információs szerek elkészítésére (ezek a homeopátiás szerekhez hasonlóan működnek), valamint az információs medicinából ismert frekvenciakiegyenlítő kezelést –metaterápiát– is végezhetünk vele.

- Alkalmas a homeosztázis lehetséges rendellenességeinek előrejelzésére, illetve az egyes kórfolyamatok időbeli lefolyásának jellemzésére, valamint a vizsgált személy számára legmegfelelőbb étrend és táplálékkiegészítő rezgésmintájának azonosítására.

- A kiválasztott készítmények hatékonyságát előre bemérhetjük a segítségével, méghozzá a vegetatív reakciók vizsgálatával (vegeto- teszt).

- Az „elektronikus gyógyszertár”, vagyis a referencia információs modul több mint 10 ezer spektrogramot (rezgésmintát) tartalmaz. Ez lehetővé teszi a személyre szóló, egyénileg leghatékonyabban és legeredményesebben működő információs szer kiválasztását és azonnali elkészítését.

Az EWS NLS készülék emellett még számos egyéb területen is bizonyított, de a fent említett alkalmazási területek azok, amelyek a legszélesebb körben alkalmazottak. A felhasználók (orvosok, természetgyógyászok, termékspecialisták...) tapasztalatai alapján mondhatjuk, hogy ezen funkciók alkalmazása hozhatja meg az emberek életében a legpozitívabb változást.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő 5.000 Ft, a fennmaradó 14.990 Ft-ot a helyszínen kell fizetni.

Bejelentkezés kizárólag kuponkóddal: telefonon, vagy e-mailen keresztül az alábbi  helyszínen.

Keresse Egészségmegőrző Stúdióinkban szakértőinket! Kérje további útmutatásaikat!

Tóth Tímea : + 36 70 416 58 15,  relaxalljacademy@gmail.com

(1063 Bp. Bajnok u. 29. fsz. 11.  - WESTEND mellett)

www.relaxalljacademy.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth Tímea Ev
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok utca 29
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére