Mai­Kupon

Fa hatású tapsra kapcsoló ébresztőóra hőmérséklet kijelzéssel, világosbarna. A termék 5.990 Ft helyett most 4.170 Ft-ért rendelhető.

Ez egy olyan fa hatású ébresztőóra, melyen nem látszódik a led panel csak a számok, így különleges megjelenést ad a készüléknek.

Beállíthatjuk úgy is a készüléket, hogy a kijelző csak tapsolásra kapcsoljon be pár másodpercre, majd újra eltűnjön. Másik különlegessége, hogy beállíthatjuk az ébresztést úgy is, hogy csak hétköznap ébresszen.

 Jellemzők:

- Ébresztő funkció (3 időpont megadható)
- Dátum kijelzés
- Állítható led fényerősség
- Hőmérséklet kijelzés
- 12/24 órás idő kijelzés
- Hétvégi ébresztés stop funkció

Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

Fontos! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 5-10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

Személyes átvételre nincs lehetőség! A szállítás díja, amit a termék átvételekor kell fizetni a futárszolgálatnak 1.690 Ft. 

A termék átvételekor kell fizetni a terméket és a szállítási költséget: 4.170 Ft + 1.690 Ft.

Szolgáltató
Prince Shop
Cég
Posperous-Maya Kft
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére