Mai­Kupon

Kategóriák

Fagyaszd le a zsírsejteket! Ne feledd, mindjárt itt a nyár, vele együtt pedig a bikiniszezon. 3 alkalom cryolipolysis 2 tenyérnyi területen most csak 5.200 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szabadulj meg végleg zsírsejtjeidtől! Lézeres cryolipolysis zsírsejtfagyasztás! 3 alkalom két tenyérnyi területen, most csak 5.200 Ft-ért!LÉZERES CRYOLIPOLYSIS ZSÍRSEJTFAGYASZTÁS

Előnye, hogy nem kell hetente több időpontot egyeztetni, csak kb.4 hetente.

3 alkalom alatt testterületenként 15-20 cm VÉGLEGES fogyás! 40-50% zsírsejt befagyasztás! 1 alkalom 2 nagy tenyérnyi területet jelent.

A lézeres CRYOLIPOLYSIS zsírfagyasztás forradalmian új kezelés, amely NON-INVAZÍV módon, műtét és drasztikus beavatkozás nélkül, hatékonyan és szelektíven képes eltüntetni a kifejezetten helyi zsírlerakódásokat.

Az eredmény VÉGLEGES, mivel a kezelt zsírsejtek véglegesen kiürülnek a szervezetből! Ez a kelezés valódi alternatívája a zsírleszívásnak, mindezt a műtéttel szemben gyógyulási idő és műtéti kockázatok, fertőzés veszélye nélkül, fájdalommentesen.

A zsírszövet vastagságától és a kívánt csökkentés mértékétől függően csak 1-3 kezelésre van szükség!

A CRYOLIPOLYSIS előnye az egyéb fogyasztó kezelésekhez képest, hogy a zsírsejtek a kezelt területen megsemmisülnek, nem csak kiürülnek!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához KUPONKÓDDAL a bejelentkezés online lehetséges,a honlapunkon az időpontfoglaló menüben regisztrálást követően.

Felvilágosítást a 0630-471-2008-as számon tudunk adni.

1 alkalom 2 nagy tenyérnyi területet jelent.

Az első kezelésre kitöltött kezelőlappal, illetve beleegyező nyilatkozattal kell megjelenni (ezen dokumentumokat a Vendégeink megkapják az első bejelentkezés alkalmával, csakúgy mint a részletes tájékoztatót).

Késést a szolgáltatónak sajnos nem áll módjában elfogadni, ebben az esetben az adott alkalom elveszik. A kezeléseket a kezelést megelőző nap 24.00-ig kell lemondani SMS-ben, e-mailben, vagy telefonon. Adott napi lemondást, csak nagyon indokolt esetben tudnak elfogadni.

Cím: 
Precízdent fogászat épülete,alagsor
Budapest
Wisocky u 29
1155 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nimfasziget Szépségcentrum
Cég
Nimfasziget Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Wisocky u 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére