Mai­Kupon

Fáj a hátad vagy a vállad? Használj melegítőpárnát!
Thermoease heat relief - melegítő párna - 2db/csomag most féláron!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szabadulj meg gyorsan a kínzó fájdalomtól ennek a melegítő párnának a segítségével!Thermoease heat relief - melegítő párna - 2db/csomag

 

Öntapadós, 12 órán keresztül melegít. Levegőre aktiválódik, tehát ha kibontják a csomagot.


Célzottan csillapítja az izom- és ízületi fájdalmakat. Mélyre hatoló hővel a fájdalom forrását célozza, hogy Ön minél hamarabb megszabadulhasson fájdalmától.


Ruha alatt diszkréten viselhető könnyű, légáteresztő textúrájának köszönhetően a speciálisan fájdalomcsillapításra tervezett Thermoease heat relief - melegítő párna lehetővé teszi, hogy Ön zavartalanul végezze a napi tevékenységét.


A Thermoease heat relief - melegítő párna bőrbarát szövetből készült, ami pontosan illeszkedik az Ön alakjához. Ezáltal a felszabaduló hő közvetlenül a fájdalmas területen fejti ki hatását.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Rendelés leadása az olcsoajandekok@gmail.com címen kuponkód(ok), szállítási mód megadásával.

 

Az áru külföldről érkezik. A vevő címére futár viszi ki. Ennek költsége 1-5 darab esetén +990,- Ft, 5 darab felett +1990 Ft. Szállítási határidő kb. 10 munkanap.

 

Személyes átvétel is lehetséges a rendeléstől számított 5. munkanap után, de ebben az esetben e-mail-es időpont egyeztetés elengedhetetlenül szükséges!

 

+36 1 808 8866 hívható hétköznap 12-15 óra között

 

Nyitva tartás: kedd, csütörtök 16:00-18:30


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Olcsó Ajándék Bolt
Cég
Cheap Deals Worldwide
Weboldal
Telefon
(06-1) 808-8866
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István körút 23.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére