Mai­Kupon

Fáj, görcsöl vagy esetleg hideg végtagjai vannak? Angiológia szűrőcsomag kedvező áron 35 000 Ft helyett most 26 990 Ft-ért ​a budapesti Benyovszky Orvosi Központnál! Most 10 000 Ft értékű családi egészségkártya is jár hozzá!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Kiknek javasolt angiológiai szűrővizsgálat?
Nemcsak a kockázati tényezőkkel rendelkező pácienseket (cukorbetegség, magas koleszterinszint, dohányzás, magas vérnyomás, férfi nem, idős kor, vérrokonok körében előforduló érbetegségek, tartós ülő-, és állóhelyzet) várjuk, hanem az alábbi tünetekkel rendelkezőket:
- bizonytalan alsó végtagi fájdalom, amely jellegzetes esetben terheléskor jelentkezik
- éjszakai lábikragörcsök,
- alsó végtagok bedagadása, duzzanata,
- lábszárfekély
- hideg láb
- bizonytalan láb-, és kézzsibbadás
- ujjak hirtelen elszíneződése
 
Angiológiai szempontból két nagy csoport létezik:
az artériás, azaz a szívből eltávozó vért vezető rendszer vénás, azaz a szív felé áramló vért vezető rendszer.

Az artériás oldal betegségei közül kiemelendő:
- a végtagok perifériás érbetegségei
- a szívinfarktushoz is vezető szívkoszorúér-elmeszesedés,
- a stroke kialakulásában is szerepet játszó nyaki erek betegségei.
- (külön nehézséget jelet az úgynevezett vazospastikus kórképek – sokszor évekig jár a beteg panaszaival különböző szakrendelésekre, mire eljut angiológushoz)
 
Vénás oldali betegeknél:
- a visszeresedés
- a vénás keringési elégtelenség súlyosabb formái,
- felületes, esetleg
- mélyvénás thrombosisban szenvedő betegekkel találkozunk. Ez utóbbi akár halálos tüdőembóliához is vezethet.
 
Komolyan kell tehát vennünk még a felületes vénák trombózisát is. A betegség által érintett pácienseinket kivizsgálni, kezelni, s gondosan ellenőrizni kell.
Az általunk látott kórképek akár az egész szervezet betegségére utalhatnak (például cukorbetegség, zsíranyagcsere probléma, thromboembóliás események kapcsán rosszindulatú megbetegedések).
Visszafele is igaz, azaz bizonyos betegségek megléte fokozhatja angiológiai betegségek kialakulásának kockázatát.

Különösen kihangsúlyozandó, hogy az érbetegségek nagy része progresszív, azaz fokozatosan romló tendenciájú, kezelés nélkül egyre rosszabb állapothoz vezet.
A közelmúltban megjelenő, új hatásmechanizmusú gyógyszerek még nagyobb segítséget nyújtanak betegnek és angiológusnak, hogy a betegség kifejlődése ellen, együtt, hatásosan fel tudjuk venni a harcot.

Az érvizsgálat nem jár fájdalommal, ellenben súlyos, életveszélyes betegségeket tudunk gyógyítani, kialakulásukat megelőzni. Az angiológus feladata a vérerek betegségeinek konzervatív (nem sebészeti) megközelítése, de munkánkban segítséget kérhetünk érsebész, radiológus kollégáktól is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: Angiológia szűrőcsomag 1 főnek kedvező áron 35 000 Ft helyett 26 990 Ft-ért!

tartalma: orvosi kiértékeléssel; vérnyomásmérés; anamnézis felvétele; fizikális vizsgálat; Doppler áramlásmérés vizsgálattal, receptírás

Rendelés
Hétfő 11:00-15:30
Péntek 9:00- 13:00
vizsgáló orvos : Dr. Szemerédi Péter kardiológus, angiológus, belgyógyász

Amihez most pluszba egy 10 000 Ft értékű családi egészségkártya jár. Az egészségkártyát kérd a recepción kuponod átadásakor!
Több, mint húsz, és szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó várja Önt, és amennyiben bennünket választ, szeretnénk ezt megköszönni Önnek az intézményünk CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁJÁVAL.
A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky
Cég
BOKMED KFT
Weboldal
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére