Mai­Kupon

Fájdalomcsillapítás mágneses ékszerrel! Ha Ön nem a hagyományos orvoslás híve, de szeretne megszabadulni a fájdalomtól, mágneses (hematit) karkötőnket 3990 Ft helyett most csak 1600 Ft-ért ajánljuk Önnek ingyenes szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A mágnesterápia azt a hatalmas természeti és mágneses erőt használja fel, mely a világot irányítja. Megfelelő alkalmazásával és eszközökkel, a mágnes az esetek 80-90%-ban hatékonyan csillapítja a fájdalmat. A negatív ion segíthet kiegyensúlyozni az emberi test elektromos egyensúlyát, javíthatja a koncentrációt és fokozhatja a munka hatékonyságát.

 

A szállítás ajánlatunkban most ingyenes!A mágneses karkötő viselésével járó további előnyök :

· jobb közérzet

· több energia, fokozott vitalitás (nem csak fizikai, hanem mentális is)

· fokozott vérkeringés és oxigénellátás

· javuló öngyógyító folyamatok

· a méreganyagok gyorsabban ürülnek ki

· megnövekedett endorfinszint (ami a test természetes fájdalomcsillapítója)

· csökkenő gyulladások és fájdalmak

· erősebb immunrendszer

· öregedésgátló hatás

 

Két karkötő közül is választhat:

- Hematit mágneses karkötő

- Mágneses karkötő "2 soros"

 

Mi a mágnesterápia lényege?

 

A mágnesterápia nem új keletű dolog, bármennyire is meglepően hangzik. Igazából már évezredek óta használja az emberiség fájdalomcsillapításra.

 

A mágnesterápia azt a hatalmas természeti és mágneses erőt használja fel, mely a világot irányítja. A mágneses kezelés segítségével, a betegek természetes módon, mindenféle beavatkozás nélkül csillapíthatják fájdalmaikat. A mágnesterápia azon alapul, hogy az emberi testet mágneses mezők, negatív vagy pozitív töltésű ionok, és ezek egyensúlyából eredő viszonyok irányítják.

 

Ha egy testrész megsérül, elárasztják a pozitív töltésű ionok, melyek duzzanatot, gyulladást és fájdalmat okoznak ott. A mágnesterápia a pozitív ionokat elűzi az adott területről, hogy a test visszatérhessen negatív állapotába. Ezáltal az oxigénellátás jobb lesz a sérült területen, így a természetes gyógyulási folyamat felgyorsítható.

 

A mágnesterápia igazi előnye abban rejlik, hogy úgy képes gyógyítani, hogy közben szükségtelenné teszi a hagyományos gyógyszerek alkalmazását. A mágnes jótékony hatása egyes esetekben már a kezelés megkezdése után pár perccel érezhető, míg máskor csak több kezelés elvégzésével. A kezelés ideje attól függ, hol van testünkben a probléma, és hogy mennyire súlyos a fájdalom, vagy a sérülés.

 

Ahhoz, hogy valóban megfelelő mágneses terápiát alkalmazzunk, ismernünk kell a terápia lényegét, illetve tudnunk kell, milyen eszközökkel kivitelezhető a terápia.

 

VIGYÁZAT: Az elektronikus egészségi berendezésekkel (pl. pacemaker) élők, és állapotos nők tartózkodjanak a mágnesterápiától!

 

Mágneses ékszerek

 

Miután a mágnes jótékony hatásai nyilvánvalóvá váltak, és az emberek szerettek volna minél többször, minél több ideig részesülni pozitív hatásaiban, ezért olyan tárgyakba kezdték belerejteni a mágnest, amit bárki - férfi vagy nő - bármilyen esetben egész nap viselhet.

 

Ennek tökéletes formája az ékszer. Ezek a mágneses ékszerek nem csak mutatósak, hanem folyamatosan, egész nap (vagy ameddig viseljük) képesek kifejteni energizáló és gyógyító hatásukat. Arra tervezték őket, hogy pótolják a hiányzó mágneses töltést testünkben, akárcsak a táplálékkiegészítők a vitaminokat.

 

Ajánlatunkban most két fajta karkötő közül választhat.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kupont a szolgáltató honlapján lehet beváltani a kuponkód megadásával.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jatekajandek.hu
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére