Mai­Kupon

"Farsangi Disznóságok" program a Balatonnál. 3 nap 2 fő részére 2 éjszaka teljes ellátással, ital fogyasztással:
52 000 ft helyett 22 900 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Különleges farsangi program! Ajánlom mindenkinek, akik szeretik a nyugalmat, akik szeretnek pihenni, akik szeretik a finom, házias ételeket, a jó borokat, vagy a pálinkát. A vendéglátó: a Balatonmáriafürdőn levő Mária Hotel. Vendégei részére teljes ellátás 3 napon át 2 fő részére. Tradicionális magyaros ételekkel, büfé asztallal, bőséges fogásokkal, "Köszönöitallal" ill. "Pálinkás Jó Reggelt"-el, azaz ízes borokkal és jóféle pálinkával édesítik meg ezt a 3 napot, valamint zenekar szórakoztatja a vendégsereget.   

Mindezek mellett részvétel a disznótoros programokon!

Többen mennétek? Több kupont is vehetsz.Ugye Te sem szeretnél lemaradni erről a programról?Az időpontok: Febr 3-5, Febr 10-12, Febr 17-19, Febr 24-26. - a kupon megvásárlása után: foglalás e-mailben: info@hotelmaria.hu címen.

A 3 napos program részletesen:

1 nap: Érkezés Balatonmáriafürdőre a Mária Hotelba. A szoba elfoglalása előtt "Köszönőital": forralt borral üdvözöljük a vendégeket. Februárban a befagyott Balaton jegén korcsolyázási lehetőséggel várjuk a vendégeket. Bőséges vacsora: 3 fogásos.
2 nap: Pitymallik, "Pálinkás Jó reggelt" :kontinentális reggeli vagy a bátrabbaknak kora reggel kezdődik a disznóölés - a szokások szerint, pálinkával, pogácsával. A szakemberek mellé a vendégek is beállhatnak dolgozni. Az érdeklődőknek hagyományos disznóöléses reggeli lesz szervírozva, közben a hideg ellen készül a boros tea, forralt bor stb. A vendégek egy része szabad programon vesz részt,a többiek tovább segítenek. Délben hagyományos ebéd húsos káposzta és friss pecsenye, házi savanyúsággal kerül az asztalra italokkal. 17,30 kor a vendégeket pálinkás zenés köszöntéssel fogadjuk a szálloda éttermében. A büfé asztalon Orja leves gőzölög, főtt hús tormával, friss pörkölt galuskával, hurka félék, kolbász, rántott hús várja köretekkel a vendégeket és bőséges magyaros savanyúságok. A "disznóságokat" finom farsangi fánk zárja.
A zenekar 22 óráig szórakoztatja a vendégeket.
3 nap: büféreggeli 7:30 tól Fakultatív korcsolyázás. Elutazás.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 26-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2 fő részére szól.A kuponok csak az akcióban szereplő februári dátumokon vehetők igénybe!

Érdeklődni: 30/9338788

Jelentkezni: info@hotelmaria.hu e mail címen kérjük.

Bővebben: www.hotelmaria.hu 

Gyermek:
0-6 éves korig: ingyenes
6-14 éves korig: 50%

Külön fizetendő:
IFA: 200,-Ft/fő/éj 18 éves kortól
Parkolási díj: 700,-Ft/nap/szgk.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Temesvári Sándor
Cég
Temesvári Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
8647 Balatonmáriafürdő, Ady utca 1-3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére