Mai­Kupon

🚌 Farsangi karnevál a festői szlovén kisvárosban, Ptujban. Egynapos buszos utazás februárban 1 főnek 21.990 Ft helyett 16.790 Ft-ért. Most fizetendő 2.500 Ft.

Farsangi karnevál a festői Ptujban, buszos kirándulás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:21 990 FtElőlegben fizetendő:2 500 FtTeljes ár:16 790 Ft24% kedvezmény
2023. február 4.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A Dráva két partján elterülő Ptuj festői kisvárosba érkezve meghatározó az óváros fölé magasodó, gyönyörű reneszánsz kastély látványa, melyet mi is megtekintünk, majd sétálunk a középkori hangulatot árasztó óvárosban (várostorony, Óvárosháza, Orfeusz-kő, stb). Szabad program keretében részt veszünk az évente megrendezésre kerülő ptuji farsangi fesztiválon.Farsangkor a mohácsi busók farsangi népszokásához hasonlóan a szlovén kurentek járják Ptuj utcáit. A báránybőrbe bújt kurentek a körmenettel a
tavasz eljövetelét és a termékenységet ünneplik. Sétánkat a vidámság, a jókedv, a móka teszi látványossá és hangulatossá. A rémisztő maszkok, a hangoskodás, zajkeltés mind az ártó szellemek, a halál, a rossz, a hideg elűzésére szolgáltak. Ptuj belvárosa megtelik a "kurentálókkal", a „honi busókkal”, e furcsa, félig emberi, félig állati figurákkal, akik báránybundában, színes lúdtollakkal díszített nagy maszkokban vonulnak végig a városon.
Övükre súlyos kolompokat aggatnak, amelyek ugrándozás és tánc közben óriási ricsajt csapva hallhatók lépten-nyomon. A hagyomány szerint ez űzi el a telet, és ébreszti fel a tavaszt. A látványos felvonulás közben sétálgathtnak Ptuj főutcáján, ahol válogathatnak a sok finomság közt. A Szlovéniában egyedülálló turisztikai rendezvényen helyi borokat és ételkülönlegességeket is kínálnak, köztük a híres ptuji fánkot. Miután mi is „eltemettük a telet”, a késő délutáni órákban hazafelé indulunk. Visszaindulás 17.30 órakor. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Egyéb költségek:

Vár belépő: kb. 15 €

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. február 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás  időpontja 2023. február 19.

Most fizetendő 2.500 Ft, a fennmaradó 14.290 Ft-ot az utazást szervező irodának kell fizetni.

E-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 5.30 órától a Népliget, Planetárium mellett
Indulás: 6:00 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

Vár belépő: kb. 15 €

Fix ülőhely: 2.000,- Ft/fő

BBP + Stornó biztosítás: 990,- Ft/fő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére