Mai­Kupon

Fedezd fel a magyar vasalt utakat, igazi extrém sport teljes biztonsággal! Via ferrata túravezetés kedvezményesen 7.990 Ft-ért 1 fő részére! Most fizetendő: 1.010 Ft!

Via ferrata túravezetés 1 fő részére kedvezményesen - Látványosság/attrakció (pl. múzeumi belépő, kalandpark, nemzeti park belépő) kupon
Eredeti ár:9 000 FtElőlegben fizetendő:1010 FtTeljes ár:7 990 Ft11% kedvezmény
2024. március 3.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Ha már régóta izgatja a fantáziádat a sziklamászás, de nem mersz nekivágni, mert úgy érzed, nem lennél elég biztonságban, itt a megoldás: via ferrata! Ez egy biztonságosabb, egyszerűbb módja a sziklamászásnak, de hidd el, legalább olyan izgalmas, adrenalindús és látványos.A Via Ferrata a sziklamászás egyszerűbb, biztonságosabb módja, mellyel betekintést nyerhetsz a hegyek csodálatos világába. Egy kaland, ami elvezet a hagyományos túraútvonalaktól. Több évtizedes szikla és hegymászó tapasztalattal rendelkező profi túravezetők vigyázzák lépéseid és segítenek abban, hogy megismerhesd a függőleges birodalmat. ​Legyél részese egy olyan kalandnak, amit sohasem fogsz elfelejteni!

A Vasalt utak – Via ferrata jóvoltából egy kuponért cserébe kipróbálhatod ezt az extrém sportot teljes biztonsággal! Három különböző helyszín és 10 útvonal közül választhatsz: Csesznek, Tatabánya és a Cuha-völgye. A via ferrata egy egyszerűbb, biztonságosabb módja a sziklamászásnak, profi túravezető kísér benneteket. A kupon része természetesen a túrához való szükséges összes felszerelés is.

Hogy hogy is néz ki a via ferrata? A sziklafalak oldalába vájt drótkötélpályák, olyan hegyi utak, ahol fixen beszerelt fém kábelek, létrák, hidak és lépcsőfokok segítik az előrehaladást. Lényege a folyamatos biztosítás, amit az ösvény mentén végigfutó drótkötél ad, amire a megfelelő felszereléssel tudsz rácsatlakozni. B/C fokozattól az E/F fokozatig választhatsz útvonalat. Garantáltan semmihez sem hasonlítható sport, ahol magasan, ámde mégis biztonságban leszel a profi vezetővel.

Ha igazi adrenalinfüggő vagy, és szeretnéd Te is kipróbálni ezt a nagyszerű sportot, itt a lehetőség! Vásárold meg a kupont, a megadott elérhetőségek egyikén jelentkezz be és hidd el, életed egyik legnagyszerűbb és legélménydúsabb programja lesz a via ferrata!

A túrák előzetes bejelentkezés alapján indulnak a hét minden napján:

  • Cseszneken
  • Tatabányán
  • Cuha-völgyben

Partnerünkről

Kovács Tamás, a magyarországi vasaltutak megálmodója: “Egyenként is több évtizedes szikla és hegymászó tapasztalattal rendelkezünk, Magyarország- és Európa-szerte nyitottunk és építünk ki máig is új sziklamászó utakat. Szeretnénk, ha azok is megismerhetnék a függőleges birodalmat, akik nem mászók. Ezért kezdtük el a vasalt utak kiépítését hazánkban, hogy biztonságos lehetőséget teremtsünk a magasba vágyóknak.”

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Fedezd fel a magyar vasalt utakat! Via ferrata túravezetés 1 fő részére 9.000 Ft helyett 7.990 Ft-ért!

Most fizetendő 1.010 Ft, a fennmaradó 6.980 Ft-ot a szolgáltatónál kell rendezni.

Foglalási feltételek:

Előzetes bejelentkezés szükséges a https://vasaltutak.hu weboldalon, a "Túra jelentkezés" menüpont alatt, a helyszín-dátum-időpont és adatok megadásával. Az időpontfoglalást követően minden egyéb tudnivalót megkapsz egy válasz e-mailben.
Kuponodat a helyszínen add át kinyomtatva vagy ha nem tudod kinyomtatni, a regisztrációt követő információs e-mailre válaszolva küldd el digitális formában!
Minden felszerelést biztosítanak, kényelmes ruhában érkezz! A felszerelést a nyitvatartási időn belül a szolgáltatónak kell visszaadni. További kérdés esetén hívd a +36 30 230 33 40-es telefonszámot! 

Részvételi információk
A kupon 1 fő részére biztosít teljes felszerelést egész napra, és 1,5-2 órás túravezetést/oktatást tartalmazza. A szükséges felszerelést szolgáltató partnerünk biztosítja.

Kiegészítő információk
A via ferrata olyan hegyi út, melyen előzetesen felszerelt drót segíti a kapaszkodást, és biztosítást, továbbá létrák, hidak, és egyéb kalandelemek színesítik a mászás útvonalát. Egyfajta bevezetés a sziklamászás világába, melynek során a mászó megtapasztalhatja, hogyan tud egy függőleges sziklafalon megállni.

A vezetett túra során felszerelés használati, és mászástechnikai oktatást kap minden résztvevő, majd vezetők segítségével haladnak végig a falon, egy kezdőknek szánt, könnyebb pályán. A túrát követően, a nap további részében, már önállóan is mászhatnak a többi pályán, a vezető ajánlása alapján.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vasalt utak – Via ferrata
Cég
Tatabányai Alpin Sportklub
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2800 Tatabánya, Panoráma út 1.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére