Mai­Kupon

" Fedezd fel a művészt magadban!" Jobbagyféltekés festés most csak 15000Ft 38000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A program elvégzésének előfeltétele csak a 4 napos Jobbagyféltekés rajzolás Alap programjának előzetes elvégzése.

Egy újabb világ - a színek világa nyílik meg előtted ezen a programon. Ahogyan a rajzolásnál látni kellett a teret, festéshez először látni kell a színeket, és akkor vagy képes kikeverni és megfesteni azokat. Minden színnek végtelen sok árnyalata létezik, és ez alatt a három nap alatt minden gyakorlat és alkotás a színek érzékelését, és megjelenítésének élvezetes elsajátítását szolgálja. A program során olajfestéket használunk, melynek segítségével az alapprogramon elsajátított öt érzékelést egy teljesen eltérő eszköz használatán keresztül fejlesztjük.Csendélet, absztrakt

Ez a tanfolyam egy igazi festőtanfolyam tubusos festékekkel, palettával, színek keverésével. A FESTŐ tanfolyam, kifejezetten kezdőknek szól, ha már elvégezted a jobb agyféltekés rajztanfolyamot, és ezen az úton továbbhaladva szeretnél színes FESTMÉNYEKET is festeni. A tanfolyamon megismerkedhetsz a temperafestés, olajfestés és a színkeverés technikájával és sok olyan elmélettel és gyakorlattal, ami azt segíti elő, hogy minél szebb, harmonikusabb alkotásokat tudj festeni!

Paul Klee, Kandinszkij, Pollock absztrakt képeihez hasonlókat festünk és Botticelli, Renoir, Dürer nyomdokaiba lépünk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ár nem tartalmazza a festéshez szükséges kellékeket (Olajfestéket, temperát, olajkartont, fát, ecsetet, oldószereket.), ezeket a helyszinen kell kifizetni, az áruk 3000Ft.

A tanfolyam 12 éves kor felett ajánlott!

A kupon felhasználásához előzetes időpontegyeztetés szükséges a +36705321405-ös telefonszámon vagy az artmoona@gmail.com címen.

A tanfolyam időpontjairól a weboldalon tájékozódhat mgm.5mp.eu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gombás Mónika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Clementisz u. 22.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére