Mai­Kupon

Fedezd fel Dél-Olaszország látnivalóit 2019. májusában, repülővel - Nápoly, Vezúv, Pompei, Capri szigete. 4 nap, 3 éjszaka 1 főnek 3*-os szállodai szobában reggelivel 73.000 Ft helyett 49.900 Ft-ért + repülőjegy. Most fizetendő 5.000 Ft

Dél-Olaszországi  4 napos repülős utazás 1 főnek, reggelivel - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:73 000 FtElőlegben fizetendő:5 000 FtTeljes ár:49 900 Ft32% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Pannonia Program- és Utazási Iroda mediterrán kirándulásának keretében Olaszország déli „fővárosába”, Nápolyba repülünk, amely nemcsak egy izgalmas, nyüzsgő város, hanem ideális kiindulópont a tartomány (Campania) elbűvölő látnivalóihoz. Lehetőség lesz meghódítani a titokzatos Vezúvot, eljutni Pompei romvárosába, áthajózni és megcsodálni a hihetetlen szépségű Capri szigetét. Élvezze a kultúra és természet páratlan és csodálatos elegyét.Az utazás programja:

1. nap: A Liszt Ferenc repülőtéri találkozást és a repülőnk indulását követően délután érkezünk Nápolyba. A csoportot a repülőtéren bérelt autóbusz várja, és a program egy nápolyi buszos panoráma városnézéssel kezdődik. Az elegáns, dombon fekvő Posillipo negyed kilátójából megtekinthetjük a Nápolyi-öböl panorámáját, a Vezúvot, Ischia, Procida és Capri szigeteit, valamint Nápoly városának látképét. A panoráma városnézés után elfoglaljuk belvárosi szállásunkat, majd késő délután városnéző sétára indulunk idegenvezetőnkkel. Megtekintjük az óváros legfontosabb történelmi műemlékeit: a Tojásvárat, a Castel Nuovo-t (Anjou-vár), a Királyi Palotát, a San Carlo Operaházat, az Umberto Galériát, valamint a város mindig nyüzsgő főterét, a Piazza del Plebiscitot.

A városnézést követően lehetőség adódik, hogy idegenvezetőnk ajánlásával, vagy önállóan, egyénileg elkölthessük vacsoránkat.

2. nap: A korai reggeli után, egész napos fakultatív kiránduláson vehetünk részt, amely során felkeressük az európai szárazföld egyetlen aktív vulkánját, a Vezúvot és az ókori nyüzsgő nagyvárost, Pompeit. Utcáit bejárva megtekinthetjük romjait, a vulkáni hamu által konzervált freskókat és használati tárgyakat. Délelőtt a Vezúvot keressük fel, melyhez utunk a különböző korszakbeli lávakiömlések között vezet. Az autóbusz az 1000 métermagasságban található parkolóig viszi fel csoportunkat. A kráter peremére, emelkedővel nehezített földúton, további 20-25 perces gyaloglással juthatunk el. Megéri az erőfeszítést, ugyanis a „csúcsról” tiszta időben fantasztikus kilátás nyílik a Nápolyi-öbölre és megkóstolhatjuk a "Lacryma Christi del Vesuvio”, magyarul a "Krisztus könnye" néven ismert bort, amely kizárólag a Vezúv-hegy alján terem.

A délutánt Pompei romvárosában töltjük, amelyet i.e. 79-ben néhány óra alatt pusztított el a Vezúv kitörése. Hátborzongató élmény a tragédiát képzeletben újra átélni, ugyanakkor lenyűgöző érzés a feltárt várost bejárni, ahol teljes utcahálózat, magas épületfalak, színházak állnak, és szinte megelevenednek a város mindennapjai. Számos élménnyel és ismerettel gazdagodva térünk vissza Nápolyba, ahol ismét egyénileg fogyaszthatjuk el vacsoránkat a helyi ízvilágot szép számmal kínáló éttermek, pizzériák egyikében. A szabadidőt követően a már jól ismert nápolyi hotelünkben térhetünk nyugovóra.

3. nap: Az előző naphoz hasonlóan a korai reggeli elfogyasztását követően a festői Capri-szigetet látogathatjuk meg fakultatív kirándulásunk alkalmával. A Piedone filmekből jól ismert nápolyi kikötőből indulunk hajóval, majd a közel egy órás kényelmes hajózást követően érkezünk meg a szigetre. A világ egyik legszebb szigetén gyönyörködhetünk a bájos utcácskákban, buja, színpompás növényvilágban és a csodálatos kilátásban. A szigetet két település uralja, Capri és Anacapri. Érkezésünkkor fakultatív lehetőség adódik a sziget körbe hajózására, amely során szebbnél szebb partszakaszon hajózva, öblöket, apró szigeteket, meredeken magasodó sziklafalakat csodálhatunk meg, közben világítótornyokat és világhírességek villáit is felfedezhetjük a távolban. A szabadidejüket töltő útitársainkkal találkozva bérelt kisbuszokra szállva először a sziget nyugati részén lévő Anacapri városkát keressük fel, kanyargós szerpentinen utazva. Idegenvezetőnkkel meglátogathatjuk a Villa San Michele-t, amely Anacapri egyik fő látványossága, Axel Munthe svéd orvos építtette a 20. század elején Tiberius római császár villájának helyén. A kertből csodás kilátás nyílik Caprira, a kikötőre, a tengerre és a Vezúvra. Szabadidőnkben lehetőség nyílik az egyéni ebéd elfogyasztására. Délután továbbutazunk Caprira, ahol a pazar kilátást nyújtó, mindig nyüzsgő, bájos Piazetta (központi terecske) közelében lévő kis tér érdekes magyar vonatkozással bír: nevében az 1956-os magyar forradalom mártírjainak emlékét őrzi (Piazza Martiri d'Ungheria 1956). Késő délutánig élvezhetjük a sziget rabul ejtő hangulatát, majd ezúttal gyorshajóra szállva az esti órákban érkezünk vissza a nápolyi kikötőbe. Vacsoránkat a kikötőtől és a szállodánkig út közben fellelhető éttermekben egyénileg fogyaszthatjuk el

4. nap: A reggeli után az egész délelőttöt szabadon tölthetjük el. Mint minden jelentős kikötővárosban, itt is érdemes lehet felfedezni a bolhapiacok, halpiacok mindig nyüzsgő, különleges világát, amelyek révén a város újabb arcát megismerve, ismét felejthetetlen életérzésekkel gazdagodva búcsúzhatunk a csodás Nápolytól.

A szállodából történő kijelentkezésünket követően, dél tájban, bérelt buszunk visz ki bennünket a nápolyi repülőtérre. Repülőjáratunk kora este érkezik meg Budapestre.                                                   

Megjegyzés: a programok megvalósulásának sorrendje a helyi viszonyok függvényében változhat.

Az ajánlat tartalma:

- légkondicionált autóbusz a buszos panoráma városnézéshez és transzferekhez,

- 3 éjszaka szállás kétágyas, vagy háromágyas, fürdőszobás 3*-os szállodai szobában,  Nápoly belvárosában,

- büfé reggeli a szállodában,

- ingyenes Nápoly belváros térképet,

- a csoporttal együtt utazó olaszul is beszélő magyar idegenvezető,

- szervezési díj.

Utazás: WizzAir direkt járataival
Menetrend: 2019. május 11., szombat, 12.35-14.15     Járatszám: W6 2359
2019. május 14., kedd 14.50-16.25 Járatszám: W6 2360

A részvételi díjon felül az irodában kötelezően fizetendő díjak:
- repülőjegy, és repülőtéri illeték, személyenként 1 db a fedélzetre felvihető 40 x 30 x 20 cm méretű és 10 kg súlyú nagy kézipoggyász*, és helyi adók összesen: 84.000 Ft/fő

- személyenként 1 db a fedélzetre felvihető 40 × 30 × 20 cm kis kézipoggyászt és maximum 10 kg súlyú kis kézipoggyászt ( 40 × 30 × 20 cm és maximum 10 kg súlyú kis kézipoggyász díjmentesen felvihető az utastérbe, azonban az utasnak az előtte található ülés alatt kell elhelyeznie.)

- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,

- 1,8% kötelező útlemondási biztosítás, amely az előre kifizetett tételek után fizetendő, pl. részvételi díj, egyágyas felár, repülőjegy, feladott poggyász stb.

- egyágyas felár: 20.000 Ft/fő.

Kötelezően külön fizetendő:
- Audiós eszköz díja: 7 €/fő/4 nap
A fenti díj összege a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő. Az audiós eszközök átvételekor vállalom az 50 € kötbér megfizetését, a városnézések során az általam használt audiós eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén.

A részvételi díjon felül az irodában választhatóan fizetendő díjak:
- a feladható 20 kg poggyász oda- és vissza útra: 22.000 Ft/fő, (célszerű -maximum 40 x 30 x 20cm-es- kézipoggyásszal érkezni a repülőtérre)
- baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást: 500 Ft/fő/nap, 18 év alatt 250 Ft/fő/nap, 70 év felett 1.000 Ft/fő/nap.

WIZZ Priority szolgáltatás: 14.000 Ft/fő (oda-vissza útra)

A választható fakultatív programok díjainak irodában és a helyszínen fizetendő részei:

Pompei és Vezúv fakultatív program - minimum 15 fő jelentkezése esetén:
- Az irodában fizetendő:  15.000 Ft/fő + a helyszínen az idegenvezetőnek fizetendő: 25 €/fő.
A fakultatív kirándulás teljes díja tartalmazza az autóbuszos utazást bérelt busszal, parkolási díjat, kb. kétórás magyar nyelvű pompei-i helyi idegenvezetés, a csoportkísérés, az audióseszköz és a szervezés díjait is. A fakultatív program időtartama kb. 9-10 óra.

A helyszínen külön fizetendő belépődíjak:
- Vezúv belépődíj a kráterhez: 10 €/fő
- Pompei belépődíj: Felnőtt: 15 €/fő, 18-25 év: 9€/fő, 18 év alatt ingyenes,

Capri-sziget fakultatív program: - minimum 15 fő jelentkezése esetén:
- Az irodában fizetendő:  15.000 Ft/fő + a helyszínen az idegenvezetőnek
fizetendő: 40 €/fő.
A fakultatív kirándulás teljes díja tartalmazza a hajójegyeket oda- és visszaútra, a helyi
minibuszos közlekedés díját, a magyar nyelvű idegenvezetés és a foglalási költségeket. Afakultatív program időtartama kb. 11-12 óra.

A helyszínen külön fizetendő belépődíjak:
- Villa San Michele belépődíj: 8 €/fő, csoportosan minimum 20 fő jelentkezése esetén.
- Capri-sziget körüli hajókázás: 20 €/fő. A fakultatív program időtartama kb. 1 óra.
Minimum 10 fő jelentkezése esetén.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. május 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. május 11 - 14.

Most fizetendő 5.000 Ft, a fennmaradó 44.900 Ft-ot és a repülőjegy árát  az utazási irodában kell fizetni.

Vevőtájékoztató: 

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell 48 órán belül az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

Utazás: WizzAir direkt járataival
Menetrend: 2019. május 11., szombat, 12.35-14.15     Járatszám: W6 2359
2019. május 14., kedd 14.50-16.25 Járatszám: W6 2360

A részvételi díjon felül az irodában kötelezően fizetendő díjak:
- repülőjegy, és repülőtéri illeték, személyenként 1 db a fedélzetre felvihető 40 x 30 x 20 cm méretű és 10 kg súlyú nagy kézipoggyász*, és helyi adók összesen: 84.000 Ft/fő

- személyenként 1 db a fedélzetre felvihető 40 × 30 × 20 cm kis kézipoggyászt és maximum 10 kg súlyú kis kézipoggyászt ( 40 × 30 × 20 cm és maximum 10 kg súlyú kis kézipoggyász díjmentesen felvihető az utastérbe, azonban az utasnak az előtte található ülés alatt kell elhelyeznie.)

- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,

- 1,8% kötelező útlemondási biztosítás, amely az előre kifizetett tételek után fizetendő,
pl. részvételi díj, egyágyas felár, repülőjegy, feladott poggyász stb.

- egyágyas felár: 20.000 Ft/fő.

Kötelezően külön fizetendő:
- Audiós eszköz díja: 7 €/fő/4 nap
A fenti díj összege a buszon az idegenvezetőnek €-ban fizetendő. Az audiós eszközök
átvételekor vállalom az 50 € kötbér megfizetését, a városnézések során az általam használt audiós eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén.

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére