Mai­Kupon

🚌 Fedezd fel Európa egyik legszebb városát Prágát! Júliusi buszos utazás 1 főnek 2 nap, 1 éjszaka, 3*-os szállodában reggelivel 29.900 Ft helyett 24.900 Ft. Most fizetendő 3.750 Ft.

Buszos kirándulás Prágába, 1 főnek reggelivel - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:29 900 FtElőlegben fizetendő:3 750 FtTeljes ár:24 900 Ft17% kedvezmény
2020. július 8.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Az utazás programja:

1. nap: Budapest-Velké Popovice sörgyár-Prága

A kora reggeli órákban indulunk Budapestről Csehország meseszép fővárosába, mely minden évszakban kellemes program és vonzó úti cél a látogatóknak. Utazás a Tatabánya-Győr-Pozsony-Brno útvonalon Prágába, ahol egy kellemes hétvégi program és a város szépségei mellett a gasztronómiai élvezeteknek is hódolhatunk majd. Knédli és káposzta, finom sörök és sok-sok élmény vár ránk. Autóbuszos utazásunkat rövid időre megszakítjuk Velké Popovice kisvárosánál, mely a cseh sörgyártás egyik fellegváraként ismert. Az autópálya szomszédságában található Velké Popovice, a híres Kozel sör eredeti hazája. „Kecskefalvára” érkezésünk után utunk a híres sörgyárba vezet, ahol a gyárlátogatás alkalmával betekintést nyerhetünk a sörfőzés rejtelmeibe, és természetesen vásárlásra is lesz lehetőségünk. Látogatásunk után folytatjuk utunkat Prágába, melytől mindössze 30 km választ el.


A kora délutáni órákban érkezünk a Moldva folyó két partján elterülő "Arany Prága" elbűvölő városába, mely történelmével, kultúrájával és számos látnivalójának köszönhetően méltán foglal el kiemelkedő helyet a leglátogatottabb európai fővárosok sorában. A száztornyú város, vagy egyszerűen csak a „városok királynője” nem véletlenül érdemelte ki a szépségét magasztaló jelzőket, de belvárosi sétánk alkalmával erről meg is győződünk majd. Prága egyik legszebb, leglátványosabb tere az Óváros (Staré Město) szívében elhelyezkedő Óvárosi tér (Staroměstské náměstí), mely egyszerűen rabul ejt szépségével. A város történelmi központját az UNESCO 1992-ben a Világörökség részévé nyilvánította. Megnézzük a városháza híres csillagászati óráját, az Orlojt, majd Prága új városrészében (Nové Město) a Vencel teret (Václavské náměstí)  keressük fel, mely a város kereskedelmi és kulturális központja. Névadója, Szent Vencel Csehország patrónus szentje. A tér formája inkább egy széles sugárútra hasonlít, mint egy hagyományos térre. A teret körbeölelő épületek többsége a XIX. és XX. században épült. A tér névadó védőszentjének bronz lovas szobrát a tér felső részén találhatjuk, körötte Prága négy védőszentjével: Adalbert, Prokop, Ágnes és Ludmilla. Vacsoránk a Strahovi kolostor közelében található autentikus prágai étteremben lesz, mely saját sörfőzdével is rendelkezik. Szálláshely elfoglalása a késő esti órákban.

2. nap: Prága-Budapest

Reggeli a szállodában, majd városnézésünket a sziklamagaslatra épített várban, a Hradzsinban kezdjük. Itt található a gótikus Szent Vitus Székesegyház, a Szent György-szobor, a Régi Királyi palota és a Szt. György-bazilika, valamint Prága legfestőibb utcája, az apró házairól, legendáiról is híres Arany utcácska. A mesebeli kis utca után lesétálunk a várból, szabadidő, vásárlási lehetőség a belvárosban vagy a városnézés folytatása, hajózási lehetőség a Moldván. Kora délután búcsút intünk Prágának és indulunk Magyarország felé. Folyamatos utazással érkezünk Budapestre a késő esti órákban.

Az utazás tartalma:

- szállás  Prága 3*-os szálloda két ágyas szobájában, 

- reggelis ellátás

- buszos utazás,  emelt szintű autóbusszal történik, - video, vagy DVD; büfé

- csoportkísérő, idegenvezető

- szervezés

Egyéb lehetséges költség:

- Félpanzió: 4.500,-Ft/fő

- Egyágyas felár: 5.000,-Ft/fő

- Biztosítás: 1.140,-Ft/fő,

- Sztornó biztosítás: 1,5%

Tájékoztató a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:

Kötelezően fizetendő Audio-guide: 600,-Ft/fő

 

Prágai vár 250 CZK
Velké Popovice 150CZK


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. július 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2020 .07.11-12.

Most fizetendő 3.750 Ft, a fennmaradó 21.150 Ft-ot az utazást  szervező irodának kell fizetni. 

FONTOS! Az akciós kupon megvásárlását követően az utazást szervező TDM Travel Tours irodában jelentkezni kell 48 órán belül, a helyet  a korlátozott darabszám miatt  le  kell foglalni a 06/27-319-381,  06/27-319382   telefonszámon, vagy az info@tdmtravel.hu e-mail címen.

Egyéb lehetséges költség:

- Félpanzió: 4.500,-Ft/fő

- Egyágyas felár: 5.000,-Ft/fő

- Biztosítás: 1.140,-Ft/fő  

- Sztornó biztosítás: 1,5%

Tájékoztató a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:

Kötelezően fizetendő Audio-guide: 600,-Ft/fő
Prágai vár 250 CZK
Velké Popovice 150CZK

Felszállási lehetőségek:
Budapest - Déli pályaudvar, Koronaőr köz 05:30
Tata - M1-es autópálya, 64-es km, Remeteségi pihenő/Shell kút 06:05
Győr - M1-es autópálya, 119-es km, Arrabona pihenő, Agip kút 07:00
Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya, 163-as km, Mosoni pihenő, MOL/Marché 07:45

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
TDM Travel Tours Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2600 Vác, Budapesti főút 24.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére