Mai­Kupon

Fedezd fel magadban a tudást, és vedd könnyedén a nehézségeket mai ajánlatunkkal! Önbizalom növelő, képességfejlesztő, motiváló hanganyag csomag 9000 Ft helyett most mindössze 3000 Ft- ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Önbizalomra az élet minden területén szükség van: munkához, párkapcsolathoz, gyerekneveléshez, üzleti élethez. Ugye Te is ismered a mondást: „Gondolat, teremtő erő!” Kovácsolj ebből a bölcsességből most előnyt! "Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani. Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani."Ugye Te is ismered a mondást: „Gondolat, teremtő erő!” Kovácsolj ebből a bölcsességből most előnyt! "Ha el tudod képzelni, meg tudod valósítani. Ha meg tudod álmodni, képes vagy valóra váltani." 

A hanganyagok alkalmazása több évtizedre nyúlik vissza, megannyi területen használták és használják. Sikerrel alkalmazzák vezetői képzéseken, dohányzás leszoktatásnál, haragkezelésnél, önbizalom növelésnél egyaránt.

A boldogság nem pénz, nem anyagi javak kérdése, mindössze meg kell tanulnod értékelni az élet adta jó dolgokat, és megbirkózni a nehézségekkel! Mindennapjainkban nagyon sok váratlan, kellemetlen vagy éppen kimondottan rossz dolog történik. Ahhoz, hogy ezeket az akadályokat könnyedén vedd, csak el kell hinned, hogy képes vagy meglátni a megoldást. 

A hanganyagok belső képekkel irányítják a figyelmed, és közben könnyedén megélheted azokat a dolgokat, amelyeket a való életben nem mertél vagy nem tudtál megélni valamilyen oknál fogva. 

HANGANYAGOK:

  • Önbizalom növelés
  • Elengedés (neheztelés, harag, bűntudat elengedése)
  • Motiváció a sikerhez

A hanganyagok egyenként 30-45 percesek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A megvásárolt kuponodat online tudod beváltani, csak küldd el a kuponodat az erdelyibernadett@gmail.com email címre.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Alternatív Műhely
Cég
G. Concept Sport és Marketing Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére