Mai­Kupon

Kategóriák

Fedezd fel Nyugat-Magyarország páratlan kulturális kincseit! JÁKI TEMPLOM - GÜSSING, KÖRMEND ÉS A BATTHYÁNY-ÖRÖKSÉG, egynapos buszos kirándulás 9.400 Ft helyett 7.200 Ft. Most fizetendő 750 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Barangolás Nyugat-Magyarországon és Dél-Burgenlandban!

Az utazás programja:

Az Árpád-kori templomaink sorozatunk következő állomása a jáki templom lesz. Az egykori jáki bencés apátság monumentális bazilikája a magyarországi román stílusú építészet kiemelkedő, szimbolikus alkotása. A hazai középkori nemzetségi monostorok egyedülálló épségben fennmaradt képviselője, amely művészi gazdagságával, a táj képébe illeszkedő mesteri elhelyezésével hívja fel magára a figyelmet. A templomot helyi idegenvezető segítségével kívülről-belülről bejárjuk, megismerjük rejtett titkait, az átépítések során keletkezett érdekességeit, szabálytalanságait. Megtekintjük a főhomlokzattal szemben álló Szent Jakab kápolnát is, amely a középkori falu templomaként szolgált. Körmenden egy kellemes kastélyparki séta után a Batthyány-Strattmann László Múzeum tárlatait fedezzük fel, ahol a Batthyányiak múltjával ismerkedünk, valamint egy érdekes cipőtörténeti kiállításba is betekintést nyerhetünk. Országhatárunkat elhagyva, a dél-burgenlandi Németújváron (Güssingben) csodálkozunk rá a Batthyány-család kiterjedt hatalmára és nagyságára. A ferences kolostor altemplomában elhelyezett Battyhány-mauzóleum számos híres Batthyány végső nyughelye. Itt helyezték el a nemrégiben boldoggá avatott Battyhány- Strattmann László ereklyéit is. A németújvári Várba felsétálva pedig nem csak a Vármúzeum kiállításait nézhetjük végig, de a csodálatos burgenlandi vidékre nyíló kilátásban is gyönyörködhetünk.A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbuszos utazást,

- a szervezés díját,

- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést.

Külön fizetendő belépődíj:

- Jáki templom vezetéssel: F/Ny: 400 Ft D: 250 Ft

- Körmend, Batthyány-Strattmann László Múzeum: F: 900 Ft, D/Ny: 500 Ft, Fotó: 400 Ft

- Güssing Vár helyi vezetéssel: F: 7 €, Ny: 6 €, GY (6-14): 3,5 € Sikló fel: 2 €, le: 1 €

- Güssing Ferences templom, Batthyány kripta: 3,00 €

A belépődíjak időközben változhatnak.

Érkezés haza az esti órákban, 22:00 körül

         


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2016. április 30. (Szombat)

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 6.450 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni. 

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodában lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.

Indulás:

6:15 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

6:30 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)

Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt

Vidéki felszállási lehetőségek:

- M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km

- M1 autópálya, Győr, Arabona pihenő, 119 km

A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. Kérjük jelezze, amennyiben biztosítást is szeretne kötni. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mail címre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben.
A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537) 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére