Mai­Kupon

Fedezd fel újra az egészség érzését! 90 perces energetikai kezelés + diagnosztizálás. Lelki blokkok, gátlások, kishitűség, és az ebből fakadó betegségek oldása. 5 000 ft helyett csak 2 500 ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 1.5 órás energetikai kezelés plusz ajándék állapotfelméréssel, aura- és csakratisztítással, illetve harmonizálással. Az alábbi kezelési formák közül lehet választani: frissítő és regeneráló Reiki kezelés, AROLO-TIFAR kezelés a komolyabb állapotjavításért.

A betegségeknek minden esetben lelki hátterük van. Minden lelki probléma blokkot képez a hozzá tartozó szerv működésében és így az megbetegszik, rezgésszáma lecsökken, azaz energiahiány lép fel. A kezelés során a Reiki oda áramlik, ahol ilyen energiahiányt érzékel a szervezetben.
Mind az AROLO, mind a Reiki holisztikusan, tehát a test-lélek-szellem EGYSÉGében hat és a betegség okát szünteti meg, feleslegessé téve ezáltal annak fizikai szinten történő megnyilvánulását. Helyreállítja a lélek, majd ennek következtében az egész test egészségét.

Fedezd fel újra az egészség  érzését! Az AROLO egy intelligens, isteni energia, ami kizárólag, emberek, állatok és növények gyógyítását, gyógyulását és az egészség megőrzését szolgálja. Passzív formája Reiki néven vált ismertté.

E gyógyászati módszer része a széleskörű és különösen pontos diagnosztikai lehetőség. A pontos diagnózis és az AROLO energia jellegzetes felépítése miatt igen rövid idő alatt mélyreható eredmények érhetők el. Az összes ismert gyógyászati módszer közül az AROLO-nak van a legfinomabb rezgése és emiatt a testünk energetikai felépítéséhez legközelebb áll.

Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a Pánikbetegség, a Depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Terhes kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs. A kezelés kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kezelt személy kellemes ellazulását.

Meglepő sikereket ér el a lelki eredetű, pszichoszomatikus panaszok kezelésében is. A blokkok oldásával és az energiaáramlás fokozásával javul a szervek működése, keringése, erősödik az immunrendszer, öngyógyító képességünk pedig felerősödik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/5485397

Nyitvatartás:H-SZ: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szalai Barbara
Cég
SZ B
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Lőportár utca 7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére