Mai­Kupon

Kategóriák

Felejtsd el a fájdalmas bőrkeményedéseket és légy saját magad pedikűröse Pedi Spin készülék segítségével! Lábápolás könnyedén és fájdalommentesen, most 3999 Ft-ért országos házhoz szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Felejtsd el a szikéket és reszelőket, gondoskodj lábaid ápoltságáról fájdalommentesen! A nyári kikapcsolódás örömét  teheti tönkre egy fájdalmas bőrkeményedés, melytől most egyszerűen és gyorsan megszabadulhatsz a saját Pedi Spin készüléked segítségével


Apró mérete és formás kialakítása miatt bármilyen táskában könnyedén elfér és mindig kéznél -"lábnál" lehet, amikor csak szükséged van rá! A Pedi Spin készülék segítségével akár otthonodban, akár a nyaralás helyszínén könnyedén és biztonságosan válhatsz a saját magad pedikűrösévé. Szabadulj meg könnyedén, gyorsan és fájdalommentesen a lábaidon megjelenő megkeményedett, elhalt bőrrétegétől. A Pedi Spin használata garantáltan könnyű és biztonságos, ergonomikus kialakítású és kényelmes lábápolást biztosít. Segítségével könnyedén eltávolítható a száraz, repedezett bőrrész. 

Két precíziós fokozattal működtethető:

  • alacsony fokozat: repedezett, száraz bőrhöz
  • magasabb fokozat: durvább bőrkeményedésekhez

Fontos információk a termékkel kapcsolatban:

  • A Pedi Spin a lereszelt bőrt a készülék fejében tárolja.
  • A készülék 4 db (AA) ceruzaelemmel működik (mely nem képezik a készlet részét).

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van kérjük, írjon egy e-mailt, vagy keresse a Hasznos Holmik Boltja ügyfélszolgálatát az alábbi telefonszámon:  +36-20/220-1191.

 

Kérjük, hogy a gyorsabb és gördülékenyebb  kiszállítás érdekében e-meilben legyen kedves megadni az alábbi adatokat: kuponkód, pontos szállítási cím és név.  E-mail: hasznosholmik@digikabel.hu

 

Ügyfélszolgálat elérhető: Hétfőtől-Péntekig: 10-16 óra között. A termékek szállítása postai úton történik, melynek költségét az ár már tartalmazza. 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hasznos Holmik Boltja
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére