Mai­Kupon

Felejtsd el a megereszkedett bőrt! Nyak, toka, dekoltázs lifting most hihetetlen kedvező áron 3 alkalom 40.000 Ft helyett csak 18.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A toka a nyak elcsúfítója.Beszéd közben,de mozgás nélkül sem mutat különösebben vonzó látványt. Előzd meg a tokát a kialakult,vagy már kezdődő megereszkedést vesszük kezelésbe és a látvány hidd el önmagáért beszél!!!!Az LPG népszerűsége nem csökken! Nem hiába! Már egy alkalom után elégedett arcok távoznak a kezelőágyról! Az LPG segít a bőr feszességének és rugalmasságának természetes módon történő visszaállítására. A bőr az idő múlásával veszít feszességéből,rugalmasságából,mivel kevesebb kollagén és elasztin termelődik. Az LPG serkenti a kollagén és elasztin termelést és a nyirokkeringést, ezenkívül edzi az arcizmokat, aktiválja a bőr feszességét, ezzel természetes ránctalanítást valósít meg. Képes megfiatalítani az arcot a kötőszövetek és az arc izmainak célzott kezelésével. Már egy kezelés után látható az eredmény. Ezután következik egy speciális pakolás, melynek hatása döbbenetes, az eredmény pedig önmagáért beszél! A maszk finom meleg hatása ellazít, mint egy második bőr újraéleszti a kötőszövet feszességét és rugalmasságát. Hidd el a látvány megéri!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a +36203354494-es telefonszámon. A kupon 3 alkalomra szól, egy kezelés kb. 40 perc.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Solange Kozmetika
Cég
Solange Bt
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Rátz László u. 48.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére