Mai­Kupon

Fényképes, A3-as méretű falinaptár, névnapos kivitelben, akár a saját ünnepnapok megjelölésével 2.495 Ft-ért az Ajándék Király Kft. jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egyedi, fényképes naptár minden otthon dísze. Ne hagyd ki, itt az alkalom, hogy egyedi tervezésű naptárad mindenkit lenyűgözzön. Sőt lehetőséged van saját ünnepnapok kiemelésére is, így biztos nem felejtesz el egyetlen fontos szüli- illetve névnapot! Szerezd be most az Ajándék Királynál 50% kedvezménnyel!Az Ajándék Király Kft. minőségi fényképes termékeivel már több éve szereplője a piacnak. Most ezzel a kuponnal 50%-os kedvezménnyel vehetsz magadnak fényképes falinaptárt. Tökéletes meglepetés mindenki számára, legyen szó barátról, vagy a rokonokról. 

 

Tudnivalók:


  • A3 méretű
  • Álló formátumú
  • Névnapos kivitelben, akár a saját ünnepnapok megjelölésével (A honlapon a "Családi dátumok"          menüpont alatt megadható)
  • Egy hónapnál akár több kép használata is lehetséges
  • Spirálozva, akasztóval ellátva
  • 13 oldal (Előlap + 12 hónap)
  • A naptár elkészítési ideje: 2-3 munkanap

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A megrendelést kizárólag rendszerünkön keresztül adhatod le egy regisztrációt követően (A képeket csak online töltheted fel a  http://www.ajandekkiraly.hu/index.php?content=fenykepes-naptar&showtemplates=1 oldalon)

A kupon a szállítási költséget nem tartalmazza! (1.390.-)

Személyes átvételre is van lehetőség

FONTOS: MEGRENDELÉSNÉL A MEGJEGYZÉS MEZŐBEN TÜNTESD FEL KUPONKÓDOD!!!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ajándék Király Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Andor u. 21/c
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére