Mai­Kupon

Fényképezőgép használati workshop, 1 napos kis létszámú fotós tanfolyam Budapesten 16.000 Ft helyett 12.000 Ft-ért. A workshop kiváló karácsonyi ajándék!

A most kapható digitális fényképezőgépekkel – legyen szó DSLR vagy MILC fényképezőgépről – nagyon szép fotókat lehet készíteni automata beállításokkal is, de aki forgatott már ilyen fényképezőgépet a kezében, az gyakran tapasztalhatta, hogy még a fejlett program automatika is gyakran cserben hagyja az embert a rossz beállításaival.

Ezen a workshopon megtanítalak arra, hogy melyek a fényképezőgéped alapvető kezelőszervei, illetve melyek azok a beállítások, amelyek segítségével fél automatikusan, esetleg manuálisan tudsz fotózni. Ezen ismeretek birtokában nemcsak magabiztosabban tudod majd használni a fényképezőgéped, hanem láthatóan jobb fotókat fogsz tudni majd készíteni.A nagy érdeklődésre való tekintettel az új év elején több fényképezőgép használati workshopot is fogok tartani, illetve azért, hogy mindenki megtalálja a neki kedvező alkalmat, igyekeztem egymástól távoli időpontra szervezni a különböző workshopokat

Ez a workshop kiváló karácsonyi ajándék akár ajándékba adott/kapott fényképezőgép mellé, vagy akár magában a már fényképezőgéppel rendelkező szeretteink számára is, de persze bárki meglepheti saját magát is ezzel a lehetőséggel.

Kiknek lehet hasznos a workshop?

  • Azoknak, akik rendelkeznek fotós tudással, de az ismereteiket a filmes korszakban szerezték, és a tudásukat nem tudják digitális fényképezőgépre adaptálni.
  • Azoknak, akik fotós tanulmányaik előtt állnak, de előtte szeretnének jobban összeszokni a fényképezőgépükkel.
  • Azoknak, akik hobbi fotósok, de a készség szintű beállítások megismerésével szeretnének jobb fotókat készíteni.
  • Azoknak, akik fényképezőgép vásárlás előtt állnak, és bizonytalanok, hogy a témájuknak és a tapasztalatuknak megfelelően milyen felszerelést vásároljanak.

A fényképezőgép használati workshop tantermi körülmények között lesz megtartva, és az sem baj, ha nincs még fényképezőgéped, mert a beállítások bemutatásához biztosítok felszerelést.

https://torzsalajosphotography.hu

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. március 3-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A tanfolyamok választható időpontjai: 

Időpontok:
I. workshop: 2024. január 14. 9.00 órától 13.00 óráig
II. workshop: 2024. január 28. 9.00 órától 13.00 óráig
III. workshop: 2024. február 11. 9.00 órától 13.00 óráig
IV. workshop: 2024. március 3. 9.00 órától 13.00 óráig

Szükséges felszerelés: minden felszerelés biztosított, nem szükséges saját felszerelés.

A kupon megvásárlása után kérlek vedd fel a kapcsolatot Torzsa Lajossal a +36 30 628 5867-es telefonszámon a részletek megbeszélése miatt. 

A jelentkezéskor kérlek, jelöld meg, hogy melyik workshopon szeretnél részt venni. Ha ajándékba szeretnéd adni a workshopot, akkor szívesen készítek a számodra egy vouchert, amit át tudsz adni a szerettednek.

Helyszín: Pannon Kincstár Oktatási Központ,  1056 Budapest, Váci utca 47. (a Ferenciek tere szomszédságában)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Torzsa Lajos Fotográfus
Cég
Torzsa Lajos E,V,
Telefon
Szolgáltatás helye
1056 Budapet, Váci utca 47.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére