Mai­Kupon

Kategóriák

Fényszínház Húsvétkor a Rózsafüzér Királynéja Plébániatemplomban, melyet St. Martin élőzenéje tesz feledhetetlenné. Csak a MaiKuponnál 1.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A fény az emberi történelem során mindig óriás erejű szakrális szimbólum volt. Hisszük, hogy a fény jelenléte különös erővel szimbolizálja mindazokat a dolgokat, melyekkel jobbá és szebbé tehetjük magunk és mások életét. Az előadáshoz csatlakozott St. Martin, aki csodálatos zenei alkotásaival emeli tovább az előadás fényét, melyben a lézer segítségével szinte láthatóvá válik a hang. A keresztény világ legismertebb imája a Miatyánk.Az ima jelképezi a szeretet fényét, mely a legcudarabb élethelyzetekben is erőt és támaszt nyújtanak a léleknek. Jelenések című előadásunkban feldolgozzuk a Miatyánkot, multimédiás és lézeres eszközökkel. Újkori feldolgozásában törekedtünk a szeretet szimbólumainak legszebb megfogalmazására: zenével, álló és mozgóképekkel, lézerjelenésekkel, az ima érzelmeinek bensőséges hangulatával. A Miatyánkot világ szinte minden nyelvére lefordították. Bízunk benne, hogy a nézőinket vallási felekezettől függetlenül felemelő élményben részesítjük. 

A Fényszínház 2013 elején alakult, hiánypótlóként betöltve az űrt, amit a planetáriumban megszűnt Lézerszínház hagyott maga után. Egyedülálló fény-látvány élménnyel és erőteljes színpadképekkel várja nézőit, valamint mindazokat, akik hisznek a magyar kortárs fény-, zene- és színházművészet megkérdőjelezhetetlen létjogosultságában. Biztosak vagyunk abban, hogy előadásainkat nemcsak színházi környezetben, hanem szabad terekben, alternatív helyszíneken is bemutathatjuk, ugyanis remekül érvényesülnek a látnivalók a tágabb dimenziójú nyílt térségekben, szakrális helyszíneken, így akár templomokban is. 

Az előadás helyszíne, ideje:

RÓZSAFÜZÉR KIRÁLYNÉJA PLÉBÁNIATEMPLOM

Cím: 1146 Budapest, Thököly út 58., 2014. április 21. 19:30 Húsvét hétfő

A műsor időtartama: 60 perc. Részlet:

További információk: www.fenyszinhaz.hu

http://fenyszinhaz.hu/jelenesek-laser-show/

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben utalással szeretnéd rendezni a jegyek értékét, akkor az utalási határidő 2014.04.17 16 óra! 04.18-tól kizárólag bankkártyás fizetést fogadunk el!

Az előadásra a belépéshez hozd magaddal a kinyomtatott kupont.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Fényszínház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1146 Budapest, Thököly út 58.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére